Kaip paaiškėjo, laukti buvo verta – filmo kūrėjai gerbėjams paruošė tikrą staigmenų ir malonių įspūdžių virtinę. Į filmo tęsinį įsiliejo tokie garsūs kino grandai kaip kietas riešutėlis Bruce Willisas ir Dwayne Johnsonas, tapę gerų veiksmo filmų vizitinėmis kortelėmis. D. Johnsonas, sulig kiekvienais metais, regis, vis didinantis raumenų masę žurnalistus nustebino teiginiais apie tai, jog ruošdamasis „Eilinis Džo. Kerštas“ filmavimams turėjo kiek „sudžiūti“, o jo kolega B. Willisas prasitarė norįs nusifilmuoti ir trečiojoje „Eilinis Džo“ dalyje. „Žinoma, jeigu ji bus“, - šyptelėjo žaviausias Holivudo plikis.

Nesnaudė ir garsus žaislų gamintojas „Hasbro“, po filmo „Eilinis Džo“ premjeros prekybos taškuose buvusias „G.I. Joe“ lėles pakeitęs lėlėmis, kurių veidai buvo juos įkūnijusių aktorių kopijomis. Artėjant filmo „Eilinis Džo. Kerštas“ premjerai „Hasbro“ pranešė prekybos taškuose esančią kolekciją papildysiantis su naujuoju filmu susijusiais žaislais ir lėlėmis. Toks kompanijos pareiškimas buvo džiugiai sutiktas filmo gerbėjų – internete jau buriasi gerbėjų klubai ir vienminčių grupės, ketinančios kartu šturmuoti prekybos taškus vos jose pasirodys geidžiamiausia preke esančios lėlės. Matyt, devynis mėnesius trukęs filmo ir su juo susijusios atributikos laukimas nebuvo betikslis.

Veiksmo ir nuotykių filme „Eilinis Džo. Kerštas“ komanda stoja į kovą prieš Zartaną (akt. Arnold Vosloo), Audringąjį Šešėlį (akt. Byung-hun Lee) ir Žiežirbą (akt. Ray Stevenson), tarnaujančius neseniai kalėjimo sienas palikusiam Kobrai (akt. Ladson Deyne). Ilgą laiką JAV prezidentu apsimetantis Zartanas visus komandos „Eilinio Džo“ agentus paskelbia valstybės išdavikais, įsakydamas juos nužudyti. Dar keli pavojingi manevrai ir Zartano bei Kobros rankose atsiduria viso pasaulio lyderiai, o jų valdomi branduoliniai ginklai nukreipiami į beginklius civilius gyventojus...

Saujelė išgyvenusiųjų „Eilinio Džo“ komandos narių (akt. Channing Tatum, Dwayne Johnson), vadovaujamų jos įkūrėjo Džo Koltono (akt. Bruce Willis) ryžtasi stoti į kovą prieš Kobrą ir grąžinti buvusią pasaulio santvarką, tačiau ar eiliniai mirtingieji pajėgūs nugalėti piktadarių ketvertą? Įspūdinga kova už pasaulio likimą Lietuvos kino ekranuose jau nuo kovo 29 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją