Netikėta pažintis ir Rosario sėkmė atrankose netruko įsiliepsnoti karštu romanu filmavimo aikštelėje. Nepaisant didelio metų skirtumo, 33 metų R. Dawson ir 56 metų D. Boyle, pasak porai artimų šaltinių, tapo neišskiriamais. Juos vienijo ne tik bendras darbas filme „Transo būsena“, bet ir daugybė vienodų pomėgių bei panaši gyvenimiška patirtis.

R. Dawson garsų režisierių sužavėjo savo paprastumu. Iš neturtingos, Niujorko vidutiniokų šeimos kilusi aktorė, net ir sėkmingai dirbanti garsiausiuose Holivudo filmuose, nė iš tolo neprimena aikštingos kino deivės. D. Boyle, kurio tėvas taip pat buvo paprastas darbininkas, šias savybes itin vertina.

Deja, mylimųjų santykiai jau aptarinėjami būtuoju laiku. Kovo pradžioje pora paskelbė apie santykių pabaigą. Tiesa, taškas jų meilės istorijoje dar nepadėtas. Kurį laiką vengę vienas kito net filmo pristatymuose, antradienį, Londone įvykusioje juostos premjeroje jie vėl pasirodė kartu ir, pasak liudininkų, atrodė itin meiliai: kartu pozavo nuotraukoms, kažką nuolat vienas kitam šnabždėjo ir daug juokėsi.

Filme „Transo būsena“ pasakojama intriguojanti vertingo meno kūrinio paieškos istorija. Neįkainojamą paveikslą nugvelbęs vagišius (akt. James McAvoy) pamiršta, kur brangų grobį paslėpė. Vagį susiradęs meno kolekcionierius (akt. Vincent Cassel), padedamas nusikaltėlių gaujos ir žavingos hipnotizuotojos ryžtasi bet kokiomis priemonėmis atgaivinti jo atmintį. Hipnotizuotojos vaidmuo ir buvo patikėtas gražuolei aktorei R. Dawson.

Paslapčių, aistros ir pavojų kupinas trileris „Transo būsena“ Lietuvos kino teatruose pasirodys jau balandžio 19 d.

Filmo treileris (N-16):

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją