Iš Argentinos kilusi aktorė premjeros vakarą vilkėjo baltų nėrinių suknelę, avėjo sidabro spalvos aukštakulniais. A. Pacino iškilmingam vakarui Niujorko „Time Warner Center“ pasirinko klasikinį juodą ansamblį.

Prieštaringai vertinama juosta, kurioje taip pat filmavosi Helen Mirren, pasakoja apie muzikos prodiuserio Philo Spectoro santykius su Linda Kenney Baden, jo advokate teismo byloje, kurioje vyras buvo kaltinamas Lanos Clarkson nužudymu.

Šiuo metu 73 metų Ph. Spectoras už L. Clarkson nužudymą atlieka laisvės atėmimo bausmę.

Prodiuseriai atsargiai užsimena, jog filmas paremtas tikrais faktais, tačiau iš tikrųjų tiksliai neatpasakoja to, kas vyko iš tikrųjų.

Filmą režisavo ir scenarijų jam parašė Davidas Mametas. Juostoje pateikiamos kelios įvykių versijos, o ne tiksli muzikos prodiuserio gyvenimo kopija, primygtinai teigia kūrėjai.

Filmo premjera vyks per JAV televizijos kanalą HBO. Ph. Spectoro žmonai Rachelle Spector juosta labai nepatiko, moteris įsitikinusi, jog joje jos sutuoktinis vaizduojamas kaip „nešvankiai kalbantis ir didybės manijos apimtas asmuo“.

Rachelle, tvirtai mananti, jog jos vyras nekaltas, teigia: „Jie jį pavaizdavo tarsi kokį minotaurą –jis įvilioja žmones į labirintą, įkalina juos ten ir neišleidžia“.

Filmo premjeroje taip pat dalyvavo tokios garsenybės kaip „Rolling Stones“ gitaristas Keithas Richardsas su žmona, aktorius Cuba Goodingas jaunesnysis, aktorė Allison Williams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)