Nuolat jaunyste ir gyvybe filmuose švytinti moteris šįsyk suvaidino savo heroję, vienišą motiną Gemą skirtingais laikotarpiais. Vaidindama moterį praeityje, P.Cruz atrodė žydinti ir gundanti, tokia, kokią žiūrovai yra pratę matyti ją daugelyje filmų. Tačiau „dabarties“ herojė Gema yra išvargina gyvenimo ir jo išbandymų, tad žiūrovai taip pat galės pamatyti pražilusią P.Cruz su pakritusia veido oda ir raukšlelėmis apie akis.

Beje, filmuodamasi juostos „Gimę mylėti“ scenose Sarajevo oro uoste aktorė atrodė išties nepanaši į save – laisvalaikio drabužiai ir patrumpintų, pražilusių plaukų perukas sukliudė daugeliui pažinti garsią 38-erių Ispanijos aktorę.

Kaip kalbėjo šiuo metu antrojo kūdikio su sutuoktiniu, aktoriumi Javieru Bardemu besilaukianti P.Cruz, drama „Gimę mylėti“ – tarsi odė motinystei. „Šis filmas atiduoda pagarbą visoms motinoms, jų ryšiui su vaiku. Manau, kad moteris, kuri nenori turėti vaikų, gali būti laiminga ir be jų. Tačiau ta, kuri jų trokšta, negali be vaikų jaustis pilnavertė. Visa tai supratau tik tuomet, kai pati tapau motina. Būtent tai padėjo suvokti tuos gilius jausmus, kuriuos patiria Gema negalėdama turėti vaikų. Aš jos nesigailėjau, aš ją supratau“, – apie savo heroję laikraščiui „The Guardian“ kalbėjo P.Cruz.

Pagal naujosios S.Castellitto juostos „Gimę mylėti“ scenarijų P.Cruz herojė, vieniša motina Gema, kankinasi prisimindama jaunystės įvykius, kuomet jai teko išsiskirti su mylimuoju ir jos vaiko tėvu. Nors dabar ji gyvena patogų gyvenimą Romoje, šešiolikos metų senumo įvykiai, neduoda Gemai ramybės. Pagal to paties pavadinimo Margaret Mazzantini romaną sukurtas filmas papasakos apie meilę, gimusią Bosnijos ir Hercogovinos sostinėje Sarajeve, išbandymus, kuriuos įsimylėjėliams teko išgyventi dėl Bosnijos karo, ir mėginimą atsitiesti po skaudžiausios gyvenimo netekties.

Dramatiška istorija „Gimę mylėti“ apie meilę, karo siaubą, išsiskyrimą ir mėginimą gyventi iš naujo jau pasiekė Lietuvos kino teatrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)