Benas Affleckas

Nominuotas geriausio filmo kategorijoje už „Argo“.

Serija: „Fast Times at Buddy Cianci Jr. High“ („Pašėlęs gyvenimas Buddy Cianci jaunesniojo mokykloje“), 2005 m.

Vienoje iš įprastinių šio serialo sukurtų parodijų B. Affleckas pareikalauja, kad Mattas Damonas įtrauktų jo pavardę į „The Good Will Hunting“ („Gerojo Vilo Hantingo“) kūrėjų sąrašus, nors M. Damonas scenarijų rašė vienas. M. Damonas jam pareiškia, kad jis „visus šešis mėnesius nieko neveikęs, tik valgęs „Breyer“ ir rūkęs žolę“, ir pasiūlo B. Affleckui sukurpti nors vieną eilutę. „Gerai“, - atsako B. Affleckas ir garsiai pagadina orą. Tuomet paklausia, ar dar liko žolės. (Taip pat žiūrėkite 2007 m. seriją „Peter`s Two Dads“ („Du Piterio tėčiai“), kurioje prisiminęs, kad „už 20 minučių“ turi vaidinti Henriką VIII-ąjį, B. Affleckas bjauriu britišku akcentu ištaria „Hello! Hello!“ ir tuomet sušunka: „Pataikiau!“).

Sally Field

Nominuota geriausios antro plano aktorės kategorijoje už vaidmenį filme „Lincoln“ („Linkolnas“).
Serija: „Road to Rupert“ („Kelias pas Rapertą“), 2007.

Ieškodami dingusio pliušinio meškiuko, Stiujis ir Brajanas leidžiasi į kelionę autostopu ir įsėda į automobilį, kuriuo važiuoja „Smokey and the Bandit“ („Šerifo ir bandito“) aktoriai bei buvę meilužiai - Burtas Reynoldsas ir Sally Field. Kai ateina metas išsiskirti, Stiujis sarkastiškai palinki B. Reynoldsui sėkmės „pagaunant Sally Field už labai, labai karštos uodegos“. „Liaukis!, - atsako B. Reynoldsas. – Man ji nebepatinka taip, kaip tau“.

Bradley Cooperis

Nominuotas geriausio aktoriaus kategorijoje už vaidmenį „Silver Linings Playbook“ („Optimisto istorijoje“).

Serija: „Brian Writes a Bestseller“ (Brajanas rašo bestselerį“), 2010 m.

DVD versijoje Brajanas viename restorane netikėtai susiduria su Renee Zellweger, kuri tuo metu susitikinėjo su B. Cooperiu. Jis pasiūlo mintį B. Cooperiui pasirodyti vienoje komedijoje, kurią jis ketinąs finansuoti. „Mums reikia žmogaus, kuris nebūtų toks juokingas ir nebūtų toks gražus ir kurį žiūrovai pamirštų vos išėję iš kino teatro“, - savo idėją rutuliojo Brajanas. „Manau, kad Bradley tam puikiai tiktų!“, - sušunka R. Zellweger. „Tikrai? - pasiteirauja Brajanas. – Nes mums tikrai reikia kažkokio žmogaus, kas nuolat elgiasi taip, tarsi būtų žymus, bet iš tikrųjų nėra žymus…“.

Denzelis Washingtonas

Nominuotas geriausio aktoriaus kategorijoje už vaidmenį filme „The Flight“ („Skrydis“).
Serija: „Mother Tucker“ („Mama Taker“), 2001 m.

Stiujis ir Brajanas kartu veda vieną linksmą radijo laidą, paskanintą garso efektais. Jų pokštai staiga nutrūksta, kai Stiujis per klaidą paleidžia vieną garso ištrauką su Denzelio Washingtono balsu iš dramos „Philadelphia“ („Pagaliau AIDS yra mirtina, nepagydoma liga…“). „O Dieve, kas tau nutiko?“,- klausia Brajanas. „Prisiekiu Dievu, tai turėjo būti „Food fight“, - sako Stiujis.

Helen Hunt

Nominuota geriausios antrojo plano aktorės kategorijoje už vaidmenį filme „The Sessions“ („Intymios pamokos“).
Serija: „McStroke“ („MacSmūgis“), 2008 m.

Už tai, kad užgesino gaisrą viename greito maisto restorane, Piteris Grifinas apdovanojamas galimybe visa gyvenimą nemokamai valgyti mėsainius. „Mėsainiai už dyką! - sušunka jis. – O, žmogau, tai kur kas geresnis pasiūlymas negu tas, kurio sulaukiau iš Helen Hunt“. Tuomet veiksmas grįžta prie H. Hunt, kuri viename bare paklausia Piterio, ar jis norėtų pasimylėti. Ką jis atsako? „Neeee. Ne, ne, ne, ne, neeeeeee. Ne“. Anot žargonų svetainės urbandictionary.com, ši scena H. Hunt pavardę pavertė žargonu, reiškiančiu „kategorišką atsisakymą be jokių išlygų“.

Philipas Seymouras Hoffmanas
Nominuotas geriausio antrojo plano aktoriaus kategorijoje už vaidmenį filme „The Master“ („Šeimininkas“).
Serija: „Fifteen Minutes of Shame“ (Penkiolika minučių gėdos“), 2000 m.

Apie Grifinų šeimą pradedamas kurti realybės šou, tačiau netrukus šeima pakeičiama tokiais labiau žiūrovams patinkančiais asmenimis kaip Tomas Arnoldas ir Ph. S. Hoffmanas, arba, kaip išsireiškė Meg, „tuo storu vyruku iš „Boogie Nights“ („Pašėlusių naktų“)“. 2007 metų serijoje „Stewie Kills Lois“ („Stiujis nužudo Luis“) Luis Grifin per vieną kruizą pareiškia, jog jaučiasi kaip ta „storašiknė britų mergina iš „Titanic“ („Titaniko“). Jos vyras Piteris ją pataiso, kad tą personažą iš tikrųjų vaidino Ph. S. Hoffmanas.

Johnas Williamsas

Nominuotas geriausios muzikos kategorijoje už filmą „Lincoln“.
Serija: „Brian Does Hollywood“ („Brajanas daro karjerą Holivude“), 2001 m.

Grifinų šuo Brajanas tampa pornografinių filmų režisieriumi ir dalyvauja Filmų suaugusiems apdovanojimų ceremonijoje. Tarp pretendentų į geriausio muzikos takelio apdovanojimą yra ir J. Williamsas, kuris sukryžiuoja savo pirštus už sėkmę, kai pranešama jo pavardė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)