2013 metų „Oskarai“ bus įteikti sekmadienį, vasario 24 dieną, Holivudo teatre „Dolby Theatre“ Kalifornijos Los Andželo mieste. Į apdovanojimus pretenduoja ryškiausios kino žvaigždės ir filmai, tapę kino teatrų hitais. Manoma, kad įspūdingą aktorių paradą nuo raudonojo kilimo į didingą „Dolby Theater“ salę stebės milijonai gerbėjų.

Vis dar žavitės prieštaringu ir unikaliu jauniausių „Oskarų“ ceremonijos vedėjų – Anne Hathaway ir Jameso Franco – tandemu? Šių metų Akademijos apdovanojimai pasiūlys visiškai naują patirtį su nauju renginio vedėju. Patvirtinta, kad 2013 metų ceremoniją pirmą kartą ves Sethas Macfarlane`as.

Nedaugeliui žinomas šis 39 metų amerikiečių aktorius be kitų talentų puikiai dainuoja, rašo scenarijus ir kuria animacinius filmus. Apie tai, kad jis ves iškilmingą renginį, buvo pranešta 2012 metų spalį. Būsimos ceremonijos vedėjas taip pat nominuotas „Oskarui“ geriausios originalios filmo dainos kategorijoje.

Ši užduotis S. Macfarlane`ui taps tikru iššūkiu. Jam teks atlikti darbą, kuris anksčiau buvo patikėtas tokiems kur kas labiau patyrusiems vedėjams kaip Billy Crystalas, Whoopi Goldberg ir kiti.


Kaip ir kasmet, papildomą spaudimą jus anksčiau įvykusių apdovanojimų – BAFTA, „Auksinių gaublių“, Kino aktorių gildijos apdovanojimų – laimėtojai, nes jie nominuoti ir pagrindinėse „Oskarų“ kategorijose. Pagrindinių nominantų sąrašą galite peržiūrėti čia.


Kino meno ir mokslo akademija jau pradėjo virtinę renginių, kurių kulminacija įvyks vasario 24-ąją. Tie žiūrovai, kurie nori stebėti ceremoniją namuose ir laukti geriausio filmo apdovanojimo, apsikabinę savo mylimuosius, galės žiūrėti tiesioginę renginio transliaciją per televiziją „ABC Network“. Tiesioginę transliaciją bus galima stebėti ir internetu.

KAS: 85-ieji Kino meno ir mokslo apdovanojimai
KUR: „Dolby Theater“, Los Andželas, Kalifornija
KADA: 2013 metų vasario 24 d., 16 val. vietos (vasario 25 d. 2 val. Lietuvos) laiku.
KUR ŽIŪRĖTI: „ABC Network“
TIESIOGINĖ TRANSLIACIJA INTERNETU: http://oscar.go.com

Na, o jei tiesioginės transliacijos stebėti nebus ūpo, visas karščiausias naujienas sužinosite DELFI portale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)