A.Hathaway pretenduoja gauti „Oskarą“ už geriausią antro plano aktorės vaidmenį juostoje „Vargdieniai“ („Les Miserables“), tačiau dėl ceremonijos baigties galvos pernelyg nesuka.

„Kas bus, tas. Jei nelaimėsiu, tai tikrai nebus jokia tragedija – šalia juk bus mylimas vyras. Aišku, jei nelaimėsiu, tai taip pat nebus ir pati geriausia diena mano gyvenime. Bus gerai, kad ir kas benutiktų“, - teigia 30 metų kino žvaigždė.

„Galiu pasakyti tik tiek: šis filmas, mano personažas ir visa kūrybinė grupė, galimybė dirbti kartu – nepamirštamas malonumas ir neįkainojama patirtis. Neįsivaizduoju, kaip man taip galėjo pasisekti... Negalvoju apie ateitį – esu tiesiog laiminga“, -atviravo kino žvaigždė.

Nepaisant tokio ramaus nusiteikimo, visgi A. Hathaway jau suplanavo, kur vietą rastų gauta „Oskaro“ statulėlė.

„Turiu šiokią tokią svajonę – šiais metais man jau pasisekė namo parsigabenti net kelis panašius metalo dirbinius. Norėčiau įrengti jiems vietelę savo garaže. Tačiau kol kas jie glaudžiasi mano virtuvėje“, - juokiasi aktorė.

A.Hathaway prestižinius apdovanojimus šluoja už Fantine vaidmenį miuzikle „Vargdieniai“. Jos teigimu, geriausia, kas nutiko filmavimo metu – pažintis su patyrusiu aktoriumi Russellu Crowne.

„Didžiausias šios patirties siurprizas buvo sužinoti, koks mielas ir malonus žmogus yra Russellas Crowe. Aplink jį rinkdavosi visa komanda, dainuodavome valandų valandas. Mus toks bendravimas labai suartino. Jis tapo man labai brangiu draugu. Jaučiuosi palaiminta, kad sutikau jį savo gyvenimo kelyje“, - džiaugiasi pretendentė į „Oskarą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją