Prieš kurį laiką kasas nusikirpusi 27-erių tamsiaplaukė išgarsėjo prieš kelerius metus, laimėjusi jubiliejinio, 55-ojo, žurnalo „Playboy“ „Mėnesio kiškučio“ titulą („Playmate of the Month“). Tapusi 2009-ųjų sausio mergina, ukrainietė pradėjo savo kelią į sėkmę. Pasaulyje ilgakojė išgarsėjo provokuojančiomis fotosesijomis, atviru elgesiu. Taip pat Daša ne kartą akcentavo savo draugystę su „Playboy“ imperijos įkūrėju Hugh Hefneriu, dalijosi su žiniasklaida bendromis jų nuotraukomis.

Beje, visai neseniai ryški gražuolė nutarė imtis daugybės kolegų išmėginto amato ir tapo dizainere. Pasak mados kritikų, D.Astafjevos kurti drabužiai yra „ant ribos“, kaip ir pati Daša, – tarp visiškai nepridengtos erotikos ir švelnaus seksualumo.

Gundančių akimirkų su žaviąja ukrainiete netrūks ir filme „Ką išdarinėja vyrai“, kurio žiūrovai patys galės įvertinti, kuo gi modelis ir dainininkė patraukė paties H.Hefnerio dėmesį. Keletą itin karštų momentų galima išvysti ir juostos anonse, kuriame Daša ateina apžiūrėti buto, o galiausiai nekilnojamo turto agentas ją tiesiog pasiguldo į lovą (ir ne tik)...

Pagal filmo „Ką išdarinėja vyrai“ scenarijų keturi vyrukai gauna neįtikėtiną pasiūlymą – sudalyvauti sekso turnyre, kurio prizas – pusė milijono JAV dolerių. Žaidimo esmė – per penkias dienas suvilioti kuo daugiau moterų...

Suaugusiems skirtoje komedijoje „Ką išdarinėja vyrai“ žiūrovai galės atvirai stebėti susižavėjimą, flirtą, seksą, vyrų pastangas įrodyti, kas yra geriausias, ir, žinoma, meilę. Lietuvos kino teatrus ši juosta pasieks jau kovo 1 dieną.

Lietuviškas filmo „Ką išdarinėja vyrai“ (N-18) anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)