Pagrindinės juostos žvaigždės, romantiškoje komedijoje suvaidinusios erotines scenas, į premjerą drąsiai žengė su savo antrosiomis pusėmis.

Tarp jų ir aktorė Agnė Grudytė su vyru, Vytautas Šapranauskas su širdies drauge Ieva Stasiulevičiūte, Mantas Jankavičius su žmona Ieva ir kiti.

Aistringose scenose taip pat nusifilmavusi Vaida Būtytė prisipažino, jog į filmo premjerą Šiauliuose ji ateis su tėčiu. "Kadangi jis yra matęs filmo anonsus, visi mano namiškiai yra ramūs, smalsūs ir nekantrūs", - prisipažino aktorė.

Prieš premjerą vienas iš nedaugelio filmą matęs Leonardas Pobedonoscevas prisipažino, kad tada salėje jis sėdėjo galvodamas, ką apie jį pagalvos jo tėtis. "Bet kiekvienoje poroje yra tokių santykių. Mano tetis ne iš mėnulio atskridęs. Mūsų tėvai žemiški žmonės, gal kiek pasiraukys, bet galiausiai atsipalaiduos, galbūt pasijuoks iš savęs jaunystėje", - šypsojosi L. Pobedonoscevas. Aktorius, kaip ir žadėjo, į premjerą pakvietė savo žmoną Ievą bei tėvus. O pats tąvakar vaidino spektaklyje.

O štai aktorė Gabija Ryškuvienė raudonuoju kilimu žengė viena. Jaunoji aktorė, juostoje suvaidinusi Leo partnerę, Justė Zinkevičiūtė prisipažino, kad jos tėtis į premjerą taip pat neateis. "Tėtis palaiko mane visuose personažuose, bet ne visi jų priimtini, todėl jo premjeroje nebus", - tikino aktorė.

Naujausio "Tado Blindos" kūrėjų darbo susirinko įvertinti ir kino bei pramogų pasaulio elitas.

Premjeros akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)