Pirmąją vietą užėmė „Men In Black III“ („Vyrai juodais drabužiais 3“), turintis net 63 klaidas.

Trečią – ketvirtą vietas dalijasi naujausias filmas apie Betmeną „The Dark Knight Rises“ („Tamsos riterio sugrįžimas“) ir Holivudo veiksmo filmas „The Amazing Spiderman“ („Nepaprastas Žmogus voras“). Juose buvo pastebėta po 24 klaidas.

„Nuoseklumo klaidų skaičius tiesiog pribloškiantis, bet dėl žmogaus klaidos niekas neatsiskaito“, - sakė kino kritikas, 79 metų Barry Normanas.

Tačiau jis pažymėjo, kad nuoseklumo klaidos netrukdo mėgautis filmu.

„Tiesą sakant, žiūrėdamas filmą vadinamų žioplumo klaidų niekada nepastebiu. Jei atvirai, manau, kad tie žmonės, kurie skaičiavo šias klaidas, turi pernelyg daug laisvo laiko“, - sakė jis.

Į sąrašą taip pat pateko „The Avengers“ („Keršytojai“, 22 klaidos), „Looper“ („Laiko kilpa“, 14 klaidų), „Prometheus“ („Prometėjas“, 13 klaidų), „Argo“ („Argo“, 13 klaidų), „Underworld: Awakening“ („Kitas pasaulis 4: Pabudimas“, 10 klaidų), taip pat daugiamilijoninė kino franšizė „The Hunger Games“ („Bado žaidynės“, 10 klaidų).


Klaidingiausių filmų sąrašą sudarė svetainė moviemistakes.com, raginanti žiūrovus pranešti apie pastebėtas klaidas.

Anksčiau šią savaitę buvo atskleista, kad „Skyfall“ yra pirmasis filmas, Didžiosios Britanijos kino teatruose susišlavęs 100 mln. svarų (420 mln. litų).

Ir nors jo biudžetas siekė daugiau kaip 100 mln. svarų, regis jų nepakako nuoseklumui užtikrinti.

Didžiausią neapsižiūrėjimą galima pastebėti dar įžanginėje scenoje su lenktyniaujančiais automobiliais. Danielio Craigo vaidinamas Džeimsas Bondas su viena agente lekia visureigiu, kuris sudaužomas. Agentė išmuša suskilusį priekinį stiklą, bet vėliau jis vėl atsiranda savo vietoje.

Kita klaida susijusi su Džeimso Bondo batais: kol važiuojančiame traukinyje jis grumiasi su vienu žudiku, raišteliais suvarstomi bateliai virsta batais su kulkšnis dengiančiais aulais.

Dar viena klaida susijusi su D. Craigo kolege, dama Judi Dench, filme vaidinančią Džeimso Bondo viršininkę M.

Kai Džeimsas Bondas ateina susitikti su M jos biure, iš nugaros rodoma žvalgybos tarnybos viršininkė segi vieną auskarą ir vieną ausssagą. Kai kamera pradeda filmuoti M iš šono, pasirodo, kad ji segi dvi aussagas.

Veiksmo filme „Men in Black III“ mažas ateivis įsmunka į personažo Boriso ranką. Viename kadre jo rankos pirštai yra praskėsti, o kitoje – jau sulenkti.

Kitoje scenoje, kai personažas Džėjus įstringa kinų ateivio liežuvyje, ant prekystalio stebuklingai atsiranda raudona servetėlė.

Holivudiško populiarių komiksų perdirbinio „The Amazing Spider – Man“ biudžetas siekė daugiau kaip 230 mln. svarų (966 mln. litų), bet jie taip pat nepadėjo išvengti 24 klaidų.

Vienoje scenoje, kai Piteris laboratorijoje grumiasi su Driežu, pagrindinis personažas vilki tai švarų, tai dulkiną, tai iš dalies apdulkėjusį švarką.

Per kitą sceną, kai Driežas užklumpa Piterį prie rakinamų spintelių, viena mergaitė su mėlynu dryžuotu megztuku prabėga pro juos du kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)