Be nuostabios muzikos bei išraiškingos animacijos „Zambezija“ žavi ir visiems puikiai pažįstamų aktorių balsais. Pagrindinį filmo veikėją, sakaliuką Kajų, įgarsino Arūno Storpirščio sūnus Simonas. Miesto vadovą Sekuru – aktorius Saulius Siparis, o žodžio kišenėje neieškantį marabu Mortoną – šmaikštusis Džiugas Siaurusaitis.

Dž. Siaurusaitis Lietuvos žiūrovams puikiai pažįstamas iš kultinio animacinio serialo „Simpsonai“, kuriame jo balsu prabyla Homeris, Mardžė, Bartas ir Liza.

Džiugas įgarsino ne tik televizijoje rodomų animacinių filmų personažus, taip pat jo balsas girdimas daugelyje lietuviškai dubliuotų didžiųjų ekranų filmų. „Zambezijoje“ šis aktorius įkūnija nemandagų ir stačiokišką marabu.

Mortons – iš Šiaulių kilęs, sava tarme su visais kalbantis, nuolat išalkęs. Nepaisant agresyvios išvaizdos bei šiurkštaus bendravimo, jis nuoširdus paukštis, iš blogojo personažo virstantis geruoju ir gelbstintis Zambeziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)