Visai neseniai vienas populiariausių Rusijos humoristų skyrybas išgyveno ir asmeniniame gyvenime. Tačiau jis su žmona turbūt nebandė savo atšalusių santykių sušildyti išvykdamas į įsimintiną kelionę po negyvenamą salą...

Norėdami gelbėti savo santykius, į egzotišką kelionę išsirengia ir pagrindiniai “Džiunglių” herojai – S. Svetlakovas ir Vera Brežneva. Jų įkūnijama pora atokioje saloje bando suklijuoti yrančias santuokos siūles. Tiesa, tai darydami sutuoktiniai pradeda dar labiau neapkęsti vienas kito ir vos nepasiunčia savo antrosios pusės į dangų...

Didžioji juostos dalis buvo filmuojama Tailande. Pagrindinis “Džiunglių” aktorius S. Svetlakovas pasakojo, kad filmuojant netgi gyvybei pavojingas scenas jiedu su Vera atliko patys.

“95 proc. visų triukų mes atlikome be kaskadininkų. Todėl per filmavimą ant mūsų kūnų gerokai išaugo nubrozdinimų, randų ir mėlynių skaičius”, - juokėsi jis.

Trečiadienį, lapkričio 28 dieną Lietuvos kino teatruose įvykusi išankstinė “Džiunglių” premjera sulaukė didžiulio žiūrovų susidomėjimo. Ne viena pora filme atpažino gyvenimuškus dialogus ar šeimynines problemas, kai sąžiningas vyras visas savo jėgas skiria darbui bei karjerai, o žmona šiam priekaištauja dėl dėmesio stokos bei slaptos meilužės.

Tačiau, kaip sakoma, nėra namų be dūmų. Kaip ir santuokos be meilės, kurios žarijos tikrai dar rusena.

“Ši komedija yra skanus saldainiukas visai šeimai”, - pripažįsta S. Svetlakovas.

Nuotykių komedija “Džiunglės” lapkričio 30 dieną pasieks visus didžiuosius šalies kino teatrų ekranus.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)