Nemokami filmų seansai šiemet vyks gruodžio 14-20 d. Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio kino centruose „Forum Cinemas“. Gerumo seansai bus rengiami rytais, apie 10-14 val. Idant visi vaikai galėtų pamatyti išsirinktą juostą, kino centrai planuoja per dieną parodyti po 2 filmus. Iš viso vaikai pamatys 12 skirtingų filmų: „Ratai 2“, „Alisa Stebuklų šalyje“, „Rio“, „Batuotas katinas Pūkis“, „Ledynmetis“, „Kung fu panda 2“, „Šrekas. Ilgai ir laimingai“, „Loraksas“, „Madagaskaras 3“ ir kiti.

Registracija į Gerumo seansus – būtina. Į numatytus seansus papildomai bus pardavinėjami bilietai po 8 litus Vilniuje ir Kaune, bei po 6 litus Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje, kuriuos galės įsigyti ir eiliniai žiūrovai.

Graži kino centrų „Forum Cinemas“ iniciatyva vaikams surengti Gerumo seansus praėjusias metais sulaukė itin daug dėmesio. Populiarius filmus 2011 m nemokamai pažiūrėjo beveik pustrečio tūkstančio vaikų iš įvairiuose Lietuvos miestuose esančių vaikų namų.

Didžiausia problema, kad nevisi vaikų namai turi transportą, todėl negali atvykti į nemokamus kino seansus. Todėl „Forum Cinemas“ kviečia visas įmones bei organizacijas, galinčias padovanoti vaikams nemokamą kelionę į kino teatrą, kreiptis į kino centrą arba artimiausią vaikų globos įstaigą, ir kiekvienam vaikui padovanoti šypseną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)