Nors S.Sarandon tik šiemet viešai patvirtino susitikinėjanti su 36-erių Jonathanu Bricklinu, jų santykiai tęsiasi jau apie trejus metus. Žinoma aktorė ir stalo teniso entuziastas bei verslininkas susiburkavo 2009-aisiais, po to kai moteris išsiskyrė su ilgamečiu partneriu Timu Robbinsonu. Su šiuo ji praleido 21-erius metus.

Beje, draugystės su J.Bricklinu metais S.Sarandon ir pati įsitraukė į stalo teniso pasaulį – ji net tapo Niujorko stalo teniso klubo „SpiN“ bendrasavininke.

Kalbas apie poros sužadėtuves pakurstė bendras aktorės ir mylimojo žygis į Amsterdamo juvelyrines parduotuves, kur jiedu dairėsi į sužadėtuvių žiedus. Tiesa, S.Sarandon atstovai gandų nepatvirtino. „Susan ką tik grįžo į Niujorką iš Europos, kur Amsterdamo tarptautiniame kino festivalyje buvo apdovanota už gyvenimo nuopelnus. Tuo pačiu ji reklamavo filmą „Debesų žemėlapis“, neseniai atidarė naują stalo teniso klubą Los Andžele, o penktadienį Niujorke planuoja surengti labdaros vakarą uragano Sandy aukoms. Ji neturėjo laiko apsipirkinėti ar tuoktis“, – Dailymai.co.uk sakė aktorės atstovai.

Anksčiau aktorė žurnalui „Elle“ yra sakiusi, kad jos ir mylimojo amžiaus skirtumas nėra toks dramatiškas kaip daugeliui atrodo iš šalies. Tiesa, ji ne kartą yra minėjusi, kad nebežada tuoktis.

„Negaliu savęs įsivaizduoti einančios prie altoriaus, net tada, kai tuokiausi pirmąsyk, garsiai nesakėme, kad tai truks amžinai, tai buvo labiau praktinis sprendimas. Niekada to nesureikšminau“, – yra sakiusi S.Sarandon.

Ji buvo ištekėjusi tik kartą – už aktoriaus Chriso Sarandono 1967-1979 metais. Praėjus kiek laiko aktorė susilaukė duktės Evos Amurri, kuriai dabar 27-eri, su italų režisieriumi Franco Amurri. Vėliau su T.Robbinsonu S.Sarandon susilaukė dviejų sūnų, 23-ejų Jacko ir 20-ies Mileso.

Viena netikėčiausių ir labiausiai šiemet lauktų kino juostų „Debesų žemėlapis“, kurioje pasirodo tokios Holivudo žvaigždės kaip Halle Berry, Hugh Grantas, Jimas Sturgessas, Tomas Hanksas ir S.Sarandon Lietuvos kino teatrus pasieks jau lapkričio 23 dieną.

Beveik trijų valandų trukmės filmas „Debesų žemėlapis“ pasakoja šešias istorijas, kurios driekiasi nuo XIX iki tolimojo XXIV amžiaus, parodydamos, kad žmogaus siela nevaržoma gali judėti per laiką.