Su tokiomis kultinėmis juostomis kaip „Jolki“ išgarsėjusio režisieriaus A.Voitinskio sukurtoje naujausioje komedijoje vaidmenis kuria žinomos Rusijos šou bei kino žvaigždės. Pagrindinį komedijos herojų įkūnija Sergejus Svetlakovas – bene garsiausias šių laikų Rusijos humoristas.

Aktorius žiūrovams puikiai pažįstamas iš „Comedy Club“, „Prožektor Peris Hilton“ bei KVN laikų. Jo žmonos vaidmenį meistriškai įkūnijo Vera Brežneva, išgarsėjusi filmuose „Liubov v bolšom gorode“, „Jolki“, taip pat dainuodama grupėje „Viagra“. „Džiunglėse“ taip pat vaidina Marina Diuževa, Aleksandras Polovcevas ir kt.

Rusiška komedija „Džiunglės“ pasakoja apie sutuoktinius Sergejų ir Mariną, kurios ištiko šeimyninio gyvenimo krizė. Kad išgelbėtų santuoką, Marina įkalba vyrą vykti į egzotišką kelionę.

Visą kelią nenutyla sutuoktinių barniai, per kuriuos jie galiausiai atsiduria neįtikėtinai gražioje, bet negyvenamoje saloje, pasimetusioje kažkur vandenyne.

Vietoj to, kad kovotų dėl išgyvenimo, sutuoktiniai toliau aiškinasi santykius, kol tai perauga į tikrą karą.

O be to, pasirodo, kad saloje gyvena kovingų čiabuvių gentis!

Ar išgelbės meilė jei ne pasaulį, tai bent du nevykusius keliautojus, o svarbiausia – jų santykius? Įspūdingi filmo vaizdai, nufilmuoti tikrų tikriausioje tropinėje saloje, žmonių mylimi aktoriai ir kvapą gniaužiantys nuotykiai šaltą žiemą perkels į karštą vasarą ir padovanos tikrai gerų emocijų...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)