Įdomiausia tai, kad šioje Valentino dienai skirtoje romantinėje komedijoje duetas vaidins patys save, tai yra, didžėjus, kurie veda specialią radijo laidą skirtą įsimylėjalių dienai, vasario keturioliktai.

“Radijas šiame filme sujungs skirtinguose miestuose gyvenančias ir skirtingai mylinčias poras. Radijas bus ir pasakotojas, ir fonas, ir atskira istorija leisianti geriau pajusti Valentino dienos romantiką atskiestą aštriu humoru”, sako filmavimams besiruošiantis Mindaugas Stasiulis. “Scenarijaus ypatybė ta, kad nemažai filmo veiksmo vyksta lovoje, o aktoriai, nors ir bus žiema, vilkės labai nedaug rūbų, tačiau mums su Aisčiu bus leista filmuotis su rūbais. Sutikime, sėdėti nuogam prie pulto – gan keistas dalykas”, juokėsi Mindaugas.

Jau šią savaitę filmo režisieriaus ir prodiuserio Donato Ulvydo vadovaujama kino komanda atvyks į radijo stotį M-1, kur ir vyks filmavimo darbai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)