Aktorių žvaigždynas

Pasak jų, filme Valentinu taps teatro ir televizijos žiūrovams puikiai pažįstamas Vytautas Šapranauskas.

„Lietuviškas kinas – retas, todėl ir gardus delikatesas. Mes su Valentinu esame kiek skirtingi. Ne todėl, kad nesu nevykėlis, tiesiog gyvenime manau, kad Valentino diena turėtų būti kasdien – mylėti reikia kiekvieną dieną. Tačiau Valentinas vienišas yra visus metus ir žūtbūt nori grėsmingai artėjančią įsimylėjėlių šventę praleisti ne vienas“, – apie savo herojų pasakoja aktorius ir televizijos laidų vedėjas.

Be pagrindiniu filmo herojumi, vienišiumi tapsiančio V.Šapranausko filme pasirodys su vaidmeniu „Tadas Blinda. Pradžia“ itin sėkmingai kine debiutavęs Mantas Jankavičius.

„Jaučiuosi pagerbtas, kad Žilvinas ir Donatas manimi pasitiki ir pakvietė dar kartą prisijungti prie jų komandos. Būsimas vaidmuo – dar vienas iššūkis, prisiėmiau atsakomybę ir stengsiuosi pasirodyti kuo geriau“, – žadėjo Mantas. Ko gero, filme „Valentinas Vienas“ jam ieškant meilės ir mėginant pavergti moterį pagelbės ne kartą pelnyti Lietuvos seksualiausio ir stilingiausio vyro titulai.

Kino ekranuose gerbėjai taip pat išvys publikos mėgstamus Leonardą Pobedonoscevą ir Giedrių Savicką, elegantiškąją Gabiją Ryškuvienę, o taip pat Darių Gumauską, Vaidą Butytę, Agnę Grudytę, Justiną Zinkevičiūtę ir kitus.

Filmą kurs 4 režisieriai

Romantišką juostą "Valentinas Vienas" režisuos net keturi režisieriai. Be D. Ulvydo prie juostos dirbs Simonas Aškelavičius, Ričardas Marcinkus ir Edita Kabaraitė.

"Keturis režisierius pasirinkome todėl, kad filme vaidins daug herojų. Bus pasakojamos net keturių porų istorijos, todėl nebus rizikos, kad režisūrinis braižas susiniveliuos - skirtongos skirtingų porų istorijos nepraras savito braižo, - DELFI pasakojo prodiuseris Ž. Naujokas. - Be to, Lietuvoje režisieriams ne dažnai pasitaiko galimybė kurti filmus, todėl tikimės, kad tai paskatins juos kurti lietuviškus filmus."

Bus ir atvirų scenų

"Valentinas Vienas" juostos prodiuseris užsimena, kad naujausias jų darbas ko gero bus paženklintas "N-16" ženklu.

"Tiesa, per televiziją rodoma ir daug atviresnių scenų, nei bus filme. Tačiau ši juosta skirta vyresnei publikai, todėl teks įvesti amžiaus cenzą. Nes herojai apie savo santykius kalba atvirai, nesivaržydami ir nevyniodami į vatą. Žinoma, bus ir keletas nuogų scenų", - intriguoja Ž. Naujokas.

„Kalbėsime labai apnuogintai ir tikrai neįprastai drąsiai lietuviško kino kasdienybės kontekste. Atėjo laikas pasakyti atsakymą: epinius, sudėtingus, istorinius ar fantastinius filmus kurti yra labai brangu. Lietuvoje surinkti geriausią komandą įmanoma, bet rasti finansinius sprendimus galima ne dažniau nei kartą per penkerius metus. Linksmas, kamerinis, šventinis filmas yra kaip tik tai, ko mums reikia ir ką mes galime dabar“, – jau anksčiau yra sakęs vienas naujojo filmo prodiuserių ir vienas iš keturių režisierių Donatas Ulvydas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)