Pagrindinis Annos Kareninos vaidmuo atiteko jaunai italų aktorei Vittoriai Puccini, žiūrovams žinomai iš romantinės dramos „Kiss Me Again“. Vienas pagrindinių vaidmenų atiteko ir britų aktoriui Santago Cabrera, išgarsėjusiam tokiuose serialuose kaip „Heroes“ ar „Dexter“.

Į Lietuvą nusifilmuoti dar vienoje juostoje grįžta ir režisieriaus Emilio Vėlyvio filme „Flight Redirected“ įsiamžinęs Gilas Darnellis. Australas mūsų šalyje pagarsėjo dėl savo drąsaus vaidmens – pusę filmo aktoriui teko filmuotis nuogam, prisidengusiam tik radiatoriumi.

Gali būti, kad Lietuvoje sulauksime ir įspūdingosios Monicos Belluci. DELFI šaltinių teigimu, su aktore tariamasi dėl antraplanio vaidmens.

Juostoje taip pat vaidins ir būrys lietuvių, italų, vokiečių, prancūzų aktorių.

"Anną Kareniną" režisuos kanadiečių režisierius Christian Duguay. Filmą kurianti italų kompanija nusprendė beveik visą "Annos Kareninos" juostą nufilmuoti Lietuvoje. Keletas scenų bus sukurtos kaimyninėje Latvijoje. Filmavimo lokacijoms pasirinktas Vilnius, Rumšiškės, mūsų krašto dvarai. Filmavimai vyks iki gruodžio pradžios. Dviejų dalių filmas bus kuriamas anglų kalba.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)