Filmo premjeroje apsilankę garsūs Lietuvos kultūros ir pramogų pasaulio atstovai po peržiūros negailėjo šiltų žodžių naujausiam danų režisierės Sussane Brier („Geresniame pasaulyje“, „Tai, ką mes praradome“) darbui, gyrė pagrindinius vaidmenis atliekančius aktorius Pierce'ą Brosnaną ir Trine Dyrholm bei prisipažino patys nejučia mintimis nukeliavę į nuostabaus grožio Italijos citrinmedžių giraitę, kurioje ir vyksta juostos veiksmas.

Su mylimąja Aiste Krasuckaite filmą žiūrėjęs dizaineris Giedrius Paulauskas po premjeros pareiškė, kad juostoje „Meilė yra viskas, ko reikia“ – yra viskas, ko reikia geram filmui: „Puikūs Italijos vaizdai, geri aktoriai, subtilus humoras, įtraukiantis siužetas. Lengvas, bet paliekantis vietos apmąstymams filmas.“

„Filmas labai patiko, puikus siužetas. Lengvas, šiltas, romantiškas. Labai patiko ir Italijos vaizdai bei citrinos,“ – komplimentų komedijai bei Italijai negailėjo ir modelis Aistė Jasaitytė-Čeburiak.

Aktorei Gražinai Baikštytei didžiausią įspūdį paliko nepriekaištinga aktorių vaidyba. Pasak jos, tokių filmų, kaip „Meilė yra viskas, ko reikia“ Lietuvos kino teatruose turėtų būti kuo daugiau.

„Labai patiko trijų pagrindinių aktorių vaidyba! Turiu omenyje, Pierce'ą Brosnaną, Trine Dyrholm, kurios anksčiau nežinojau ir aktorių Kim Bodnią, vaidinusį jos vyrą. Jo taip pat nesu mačiusi kituose filmuose, bet girdėjau, koks jis yra puikus įvairiaplanis aktorius, – pirmaisiais įspūdžiais po filmo dalinosi G. Baikštytė. – Juosta labai patiko, nors nepaisant visų komiškų situacijų, gal net nepavadinčiau jos komedija... Itin skaudūs herojų likimai išties sujaudino. Daugiau tokių meniškų filmų, o ne „popso“, kuris viską baigia užkariauti, o ypač televizijos ekranus!“

„Meilė yra viskas, ko reikia“ sujaudino ir rašytoją Ugnę Barauskaitę, kuri po premjeros prasitarė, kad kino teatruose komplekte prie bilieto nepamaišytų ir vienkartinės nosinaitės.

Romantiška komedija – tai šilta, linksma ir gyvenimiška istorija, kurioje dvi labai skirtingos šeimos susitinka kerinčiai gražioje ir tradicijomis bei senove dvelkiančioje Italijos viloje švęsti vestuvių. Po karšta Italijos saule užverda aistringi kivirčai, tačiau galiausiai visus nesklandumus vis tiek įveikia meilė. Nes tai viskas, ko mums iš tiesų reikia.

„Meilė yra viskas, ko reikia“ jau rodoma Lietuvos kino teatruose.

Lietuviškai titruotas filmo anosnas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją