Hollywoodreporter.com žiniomis, įspūdingas „Monstrų viešbučio“ startas – tikra šventė kompanijai „Sony“. Ryškiausia praėjusio savaitgalio premjera tapęs filmas yra pirmasis sulaukęs tokio didžiulio dėmesio JAV po Christopherio Nolano veiksmo juostos „Tamsos riterio sugrįžimas“. Surinkęs net 43 mln. JAV dolerių „Monstrų viešbutis“ tapo pelningiausia visų laikų rugsėjo premjera.

Neįtikėtina naujoji istorija apie monstrų kurortą gerokai aplenkė ir ankstesnį „Sony“ animacijos hitą, 2011-ųjų filmą „Smurfai“.

Komedijos „Monstrų viešbutis“ originale pagrindiniams herojams savo balsus paskolino žinomos amerikiečių žvaigždės. Grafas Drakula prabilo komiko Adamo Sandlerio, o jo 118-os metų dukra Meivis – populiarios aktorės ir dainininkės Selenos Gomez balsais.

„Monstrų viešbutis“ – tai daugybės talentų bendras darbas, kuris taip nuostabiai atsipirko. Visa mūsų kompanija buvo sužavėta šio filmo. Toks didžiulis pasisekimas rugsėjį (kuris nėra laikomas tinkamiausiu metu premjeroms) įrodo, kad „Monstrų viešbutis“ yra juosta, tinkanti kiekvienam žiūrovui“, – sakė „Sony“ platinimo prezidentas Rory Brueris.

Lietuviškai dubliuotame „Monstrų viešbutyje“ Drakulai balsą paskolino aktorius Vytautas Rašimas, jo dukrai Meivis – Agnė Katkaitė, o jos pamiltas žmogus Džonatanas prabilo Juliaus Žalakevičiaus balsu. Taip pat prie šios juostos darbavosi Algirdas Dainavičius (Frankenšteinas), Neringa Varnelytė (Vanda), Sergejus Ivanovas (Veinas), Aleksas Kazanavičius (Grifinas), Dalius Skamarakas (Mumija), Džiugas Siaurusaitis (Susitraukusi galva) ir kiti.

Lietuviškai dubliuotas filmo „Monstrų viešbutis“ anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)