Išvysti aktorių Danielį Craigą, besigrumiantį su kone neįveikiamais priešais, Lietuvos žiūrovai kartu su viso pasaulio Džeimso Bondo gerbėjais galės nuo lapkričio 1 dienos.

Slaptasis agentas 007 šįsyk turės vaduoti ne tik savo, bet ir ilgametės jo tarnybos vadovės M (akt. Judi Dench) reputaciją. Po žlugusios misijos Stambule, Džeimsas Bondas dingsta ir yra laikomas mirusiu. Netikėtai į viešumą iškyla visų po priedangą dirbančių MI6 agentų vardai. Dėl didžiulės jiems kylančios grėsmės pradedamas vyriausybės patikrinimas, o M pečius užgula nemalonumai. Netikėtas agento 007 sugrįžimas suteikia jai naują progą ir Džeimsas Bondas pasiunčiamas persekioti pavojingą nusikaltėlį Raulį Silvą (akt. Javieras Bardemas). Tačiau slaptojo agento lojalumas susvyruoja, kuomet į viešuma ima kilti vis daugiau paslapčių iš M praeities...

Naujasis Samo Mendeso filmas „007 operacija Skyfall“ neabejotinai yra vienas laukiamiausių šio rudens filmų. Kalbama, kad šios bondiados dalies su nekantrumu laukia ir Didžiosios Britanijos karališkoji šeima. Juk neatsitiktinai per Londono olimpinių žaidynių atidarymą pati karalienė Elizabeth II sutiko nusifilmuoti trumpame filmuke drauge su garsiausią Didžiosios Britanijos slaptąjį agentą įkūnijusiu D.Craigu. Milijonų ar net milijardų regėtas susitikimas tik dar labiau pakurstė bondiados gerbėjų smalsumą ir įrodė, kad kūrėjų užmojis tiesiog milžiniškas.

Istorinėmis tapusios olimpinio Džeimso Bondo susitikimo su karaliene Elizabeth II akimirkos:

Beje, „007 operacija Skyfall“ neaplenkė ir praėjusį savaitgalį vykusios „Emmy“ apdovanojimų ceremonijos, kurios metu buvo pristatytas naujasis televizijai skirtas reklaminis filmukas:

S.Mendeso režisuotoje juostoje apie Džeimsą Bondą vaidina D.Craigas, J.Bardemas, J.Dench, Ralphas Fiennesas, Naomie Harris, Albertas Finney, Benas Whishaw ir kiti.

Filmo „007 operacija Skyfall“ anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją