Išskirtiniais ekrano sprendimais pasižymintis brazilų režisierius F.Meirellesas šįsyk prisotino savo juostą ne tik kunkuliuojančių jausmų, bet ir trileriui būdingos nuotaikos. Dirbdamas prie filmo jis jėgas suvienijo su žinomu scenaristu Peteriu Morganu, kūrusiu filmo „Frostas prieš Niksoną“ scenarijų.

Filmo „360 laipsnių: meilės ir nuodėmių ratu“ herojų pasauliai itin gilus, nors paviršiuje gali atrodyti, kad jie ieško tik pasitenkinimo ir laikino artumo. Šiuolaikinių žmonių pasakojimai iš skirtingų šalių ir miestų F.Meirelleso juostoje susijungia į ryškią, įtemptą, laukimo nuotaikos kupiną ir sielos gelmes užkabinančią meilės istoriją.

Pirmiausia žiūrovai nukeliauja į Austrijos sostinę Vieną, kur dvi slovakės seserys pozuoja fotografui. Vyresnioji tampa prostitute, o jos pirmuoju klientu – britų verslininkas (akt. J.Law). Po šio susidūrimo jis grįžta į Londoną, kur jo laukia žmoną (akt. R.Weisz). Ši, beje, irgi nepėsčia ir yra užmezgusi romaną su jaunesniu fotografu. Painiuose meilės keliuose paklydęs ir šis, mat su vedusia moterimi jis apgaudinėja savo merginą. Visi šie herojai išgyvena pakilimus ir nuosmukius – mėgaujasi meile ir ją praranda.

Kone ryškiausias vaidmuo teko garsiajam Velso aktoriui, 74-erių A.Hopkinsui. Jis įkūnija senyvą britų džentelmeną, mėginantį susitaikyti su galima dukters mirtimi. „Šią juostą galima vadinti idėjų filmu“, – apžvalgoje rašė „Mail Online“ kino kritikas. „360 laipsnių: meilės ir nuodėmių ratu“ – tarsi intriguojantis žaidimas, o jo kūrėjai – šio žaidimo ekspertai“, – atsiliepė „The Hollywood Reporter“ apžvalgininkai.

Užburtą įvykių kaleidoskopą, jausmingą istoriją, nusidriekiančią per skirtingus miestus ir, atrodytų, niekuo nesusijusių žmonių gyvenimus Lietuvos žiūrovai išvys jau rugsėjo 28 dieną.

Filmo „360 laipsnių: meilės ir nuodėmių ratu“ anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją