V. Jolie-Pitt atliks mažos princesės Auroros vaidmenį juostoje „Maleficent“. Šioje klasika tapusios pasakos „Miegančioji gražuolė“ versijoje pagrindinį piktadarės vaidmenį atlieka pati Angelina Jolie.

Didžioji Auroros vaidmens dalis atiteks Ellei Fanning – ji vaidina užaugusią Aurorą. Šaltiniai praneša, kad Vivienne vaidmuo labai nedidelis. Taip pat kol kas neaišku, ar 37 metų A. Jolie pasirodys toje pačioje scenoje kartu su savo dukra ir ar pastarosios vaidmeniui numatytos koks nors tekstas.

Tai ne pirmas kartas, kai garsiosios poros atžalos filmavimo aikštelėje vaidina kartu su savo tėvais. Shiloh Jolie-Pitt, dar būdama visiškai maža, atliko epizodinį vaidmenį juostoje „Keista Bendžamino Batono istorija“ („The Curious Case of Benjamin Button“). 2008 metais pasirodžiusiame filme Bendžaminą Batoną vaidino B. Pittas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)