yks:

Vilniuje Forum Cinemas Vingis, Vilniuje
Vilniuje Forum Cinemas Akropolis, Vilniuje
Forum Cinemas Kaunas
Forum Cinemas Klaipeda
Forum Cinemas Šiauliai
Forum Cinemas Babilonas, Panevėžyje

DELFI kino seanso data ir laikas: 2012 rugpjūčio 17 d., 19 val.

Bilietus laimėtojai galės atsiimti pateikę dokumentą kino teatro kasoje prieš filmą.

Laimėtojai iš visų prisiregistravusiųjų bus atrinkti atsitiktinės atrankos būdu rugpjūčio 16 d.

Apie laimėjimą DELFI praneš laimėtojams asmeniškai rugpjūčio 16 d. nurodytu laimėtojo elektroniniu paštu. Jei laimėtojo elektroninis paštas dėl kažkokių priežasčių negali priimti DELFI kaip siuntėjo laiško, laimėtojas netenka teisės į nemokamus kvietimus ir jokios pretenzijos dėl nepateikto kvietimo nėra priimamos.

Registruodamasis vartotojas sutinka su šiomis sąlygomis.

Veiksmo filmų legendos Sylvesteris Stallone, Arnoldas Schwarzeneggeris, Bruce‘as Willisas, Jeanas Claude‘as Van Damme‘as demonstruoja puikią kovinę formą. O šalia jų – jaunosios kartos veiksmo filmų pažibos – Jasonas Stathamas, Liamas Hemsworthas ir kiti.

„Nėra kito filmo, į kurį susirinktų visos veiksmo filmų žvaigždės, tokios kaip Sylvesteris Stallone, Arnoldas Schwarzeneggeris, Bruce‘as Willisas“, – tvirtina britų kino aktorius Jasonas Stathamas.

„Filmuojant juostą, kartais tarsi palikdavau savo personažą ir pažvelgdavau į viską iš šalies. Štai šalia manęs stovi Terminatorius, o ten toliau Džonas Makleinas. Ir mes vaidiname petys į petį viename filme. Viena komanda“, – pasakojo „Nesunaikinamų“ siela Sylvesteris Stallone.

Surinkę 100 milijonų dolerių biudžetą, filmo kūrėjai jį išnaudojo kaip ir dera superfilmui. Motociklai, sraigtasparniai, tankai, laivai, lėktuvai, raketos – visi iki vieno aktoriai tvirtina, kad tokiame galingame veiksmo filme jiems dar neteko filmuotis.

„Galbūt tai veiksmo filmų žanro atgimimas. O galbūt tai eros pabaiga.
Registruokis į specialų DELFI kino seansą ir žiūrėk filmą Nesunaikinami 2 su savo draugu nemokamai!

Kiekvienas šio filmo aktorius turėjo puikią karjerą. Sukviesti juos visus į vieną filmą yra mažytis stebuklas. To niekada nebuvo ir tai nepasikartos. Tokie filmai būna tik kartą gyvenime. Tikiuosi, kad žiūrovai įvertins jį ir mėgausis šiuo filmu dar daug metų“, – kalbėjo Sylvesteris Stallone.

Šį kartą Nesunaikinamų vyrų užduotis bus asmeninio pobūdžio.

Barnis (Sylvesteris Stallone) ir jo kompanija vėl susiburia, kad atliktų, jų manymu, eilinę užduotį. Tačiau lengvas darbas pasirodo esąs spąstai ir kai vienas komandos narys žiauriai nužudomas, Nesunaikinami vyrai vyksta į priešo teritoriją atkeršyti.

Nors priešas disponuoja net masinio naikinimo ginklu – tokiu kiekiu perdirbto plutonio, kurio pakaktų apversti pasaulį aukštyn kojomis, Barnio komanda drąsiai stoja į kovą, nes jie –

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)