Epizodas, kur garsios aktorės mušasi užkulisiuose juokais vadintas „pagrindinėmis kačių peštynėmis“. Tiesa, 30-metė J.Biel prisipažino mėginusi nesmūgiuoti K.Beckinsale į veidą.

„Kate ir aš buvome labai atsargios, nenorėjome viena kitos visiškai sudaužyti, jei privalėtume muštis su vyru, abi elgtumėmės dar agresyviau. Mes viena kitos atsiprašinėjome vos tik suduodavome“, – Thesun.co.uk sakė ji.

J. Biel juokavo, kad pagrindinė filmo žvaigždė Colinas Farrellas ir kiti kūrybinės grupės vyrai mėgavosi jų su K.Beckinsale filmavimais. „Jiems buvo labai smagu į mus žiūrėti“, – juokėsi aktorė.

Itin sportiška J. Biel papildomai daug treniruotis filmui neturėjo, nes yra užkietėjusi fitneso mėgėja. Anksčiau ji dalyvaudavo pilateso varžybose, o ir dabar nuolat prakaituoja sporto klube, domisi joga, kilnoja svarmenis ir bėga krosą. Tad nenuostabu, kad dainininko ir aktoriaus Justino Timberlake‘o sužadėtinė vis pakliūva į seksualiausių pasaulio moterų sąrašus.

„Visai neblogai, kai tave taip įvertina. Tuomet bent jau žinai, kad tavo sunkus darbas sporto salėje atsipirko“, – kalbėjo 12-os metų modelio karjerą pradėjusi aktorė. J.Biel teigė, kad kino industrijoje moterims vaidmenų pasirinkimas skurdesnis nei vyrams. „Šiame versle didžiulė konkurencija, o įdomių moteriškų vaidmenų tiesiog sukuriama gerokai mažiau. Tiesa, man pasisekė ir esu laiminga savo rolėmis“, – sakė ji.

Naujasis filmas „Viską prisiminti“ su J.Biel, K.Beckinsale ir C.Farrellu Lietuvos kino teatrus pasieks rugpjūčio 10-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją