Nepraustaburniam keikūnui paskolinęs savo balsą, režisierius S. MacFarlane teigė, jog Tedis – tai visų vyrų nenoro užaugti simbolis, todėl juostos kūrėjai tikisi, jog šį filmą pamėgs jaunuoliai, užkietėję viengungiai ir savo laisvę itin branginantys vaikinai bei jų antrosios pusės.

Portalo Collider kalbinti aktoriai M. Kunis ir M. Wahlbergas teigė, jog filmuotis buvo smagu ir lengva, tačiau aktorius kiek trikdė pokalbiai su metaliniu stovu. Pasinaudojant motion capture technologija, kompiuteriu sukurtas pliušinis meškinas Tedis filmavimo aikštelėje būdavo pakeičiamas metaliniu stovu su ant jo priklijuotomis lėlės akimis, tad, anot aktorių, kai kurių kadrų dublių skaičius išaugdavo iki begalybės.

„Kuomet filmavimo aikštelėje kalbini metalinį pagalį, o už kadro esantis Sethas nesiliaudamas beria juokingas frazes ir keiksmų tiradas, nesijuokti iš tiesų sunku“, - teigė M. Wahlbergas.

Daugelį žiniasklaidos atstovų domina, kaip buvo nufilmuota garsioji filmo scena viešbučio kambaryje, kuomet vienas kitam į atlapus kimba geriausiais draugais buvę Tedis ir M. Wahlbergo herojus Džonas.

„Filmuojantis jaučiausi neišpasakytai kvailai vienui vienas šokinėdamas viešbučio kambaryje, besivartantis pažeme ir mojuodamas rankomis, tačiau visiems patinka ši filmo scena“, - šypsosi aktorius, o režisierius prisipažįsta, jog tai – daugiausia kruopštumo ir darbo pareikalavęs filmo momentas, pavykęs geriau negu buvo planuojama iš pradžių.

„Tedis“ – tai filmas apie stebuklus ir tai, kaip jie trukdo asmeniniam gyvenimui. Džonas (akt. Mark Wahlberg) ir pliušinis meškinas Tedis (įgarsina Seth MacFarlane) – neišskiriami draugai nuo tos vaikystės akimirkos, kuomet Džonas sugalvojo norą, kad meškinas atgytų. Deja, vieną dieną bičiulių draugystei iškyla grėsmė – Džonas įsimyli gražuolę Lori (akt. Mila Kunis), kuriai 35-erių metų amžiaus vyro draugystė su pliušiniu meškinu neatrodo itin patrauklia. Rizikuodamas prarasti geriausią draugą, nevaldomu charakteriu apdovanotas pliušinis meškinas net neketina taikstytis su susiklosčiusia situacija ir bet kokia kaina siekia grąžinti gyvenimą į buvusias vėžes bei pašalinti naująją konkurentę.

Stora nenormatyvinės leksikos pluta apjuostas filmas ne vaikams į Lietuvos kino ekranus įsisuks jau rugpjūčio 17 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)