Dainininkė ir aktorė, kurią paskutinį kartą buvo galima išvysti juostoje „Monte Carlo“ („Monte Karlas“), būsimoje komedijoje apie jaunuolių pereinamąjį amžių vaidins kartu Natu Wolffu ir Austinu Stowellu („The Secret Life of American Teenager“ („Slaptas amerikiečių paauglio gyvenimas“)), kuris įkūnys S. Gomez herojės vaikiną.

Šis filmas bus kuriamas pagal 2000 metų Rico Browde`o romaną „While I'm Dead... Feed the Dog“ („Kol būsiu miręs... pašerk šunį“). Filmo veiksmas suksis aplink 16 metų Ricą Thibault (N. Wolffas) ir aistringą jo meilę Niną Pennington (S. Gomez), išvykusius į rokenrolo tematikos odisėją.

Naujienos apie šį projektą nutekėjo šią savaitę, kai keli būsimo filmo aktoriai socialiniame tinkle pasigyrė apie savo vaidmenis. Aktorių komandai taip pat priklausys Dylanas McDermottas ir Cary Elwes.

Scenarijų šiai komedijai parašė Timas Garrickas. Jis bus ir filmo režisierius. Prodiuseris - Madas Chance`as („Get Smart“ („Ieškokit Gudručio“), „Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore“ („Katės ir šunys 2: kačių kerštas“)).

„Parental Guidance Suggested“ bus filmuojamas Los Andžele.

Filmo kūrėjus ir aktorius parinko talentų agentūra „Creative Artist Agency“ (CAA), atstovaujanti S. Gomez, N. Wolffui, A. Stowellui, D. McDermottui ir T. Garrickui. C. Elwes atstovauja APA.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją