Spalvingiems filmo „Paryžiaus monstras“ personažams savo balsus paskolino būrys visiems puikiai pažįstamų aktorių – žavingoji prancūzė Vanessa Paradis, Catherine O'Hara, Danny Hustonas ir kiti.

Stiprią kūrybinę filmo komandą subūrė „Penktojo elemento“ kūrėjas Lucas Bessonas – šįkart jis filmo prodiuseris. Juostos režisierius – Bibo Bergeronas, jau turintis nemažai patirties animacijos pasaulyje – jo filmai „Visa tiesa apie ryklį“ ir „Kelias į Eldorado“ sužavėjo ne tik mažuosius kino žiūrovus, bet ir jų tėvus.

1910-ieji. Paryžiuje pastebėtas gremėzdiškas Monstras. Ant kojų sukyla visas miestas ir prasideda visuotinė pabaisos medžioklė. Pačiame jos įkarštyje atsiduria ir drovi kino technikė Emilė bei spalvingas išradėjas Raulis. Tačiau priešingai nei kiti nedraugiški paryžiečiai – jie nusprendžia apsaugoti pabaisą nuo miestiečių persekiojimo. Pasirodo, šis tėra gremėzdiška, tačiau visai nekenksminga blusa. Jis gyvena sode ir yra beprotiškai įsimylėjęs jauną dainininkę.

Emilė ir Raulis į pagalbą pasitelkę geraširdę „Paukščių rojaus“ kabareto žvaigždę Liusilę ir ekscentrišką mokslininką bei jo nerimstančią beždžionę stoja į kovą už Monstro teisę ramiai gyventi Paryžiuje.

Nuotaikinga animacinė juosta (ir 3D formatu) Lietuvos kino teatruose žiūrovus džiugins jau nuo rugpjūčio 24 d dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją