B. Murray'us su raudonplauke T. Swinton susitiko naujausio režisieriaus Weso Andersono filmo „Mėnesienos karalystė“ filmavimo aikštelėje. Tai nebuvo pirmasis aktorių darbas kartu, tačiau po įsimintinų akimirkų „Mėnesienos karalystės“ filmavimuose B. Murray'us pagaliau viešai ryžosi pareikšti, kad T. Swinton – nuostabi.

Aktoriaus pagyrų kliuvo ir kitiems „Mėnesienos karalystės“ komandos nariams, įskaitant režisierių W. Andersoną ir kolegą Bruce'ą Willisą.

„Buvau pamalonintas, kai W. Andersonas pakvietė mane vaidinti „Mėnesienos karalystėje“. Pažįstu Wesą jau kurį laiką ir džiaugiuosi, kad jis su lyg kiekvienu nauju filmu vis labiau tobulėja. Ir aktoriai su kuriais jis dirba – nepakartojami! Pavyzdžiui, Tilda Swinton – ji žvėriškai gera aktorė. Buvo tikras malonumas dirbti kartu su ja, – tikina B. Murray'us. – Ji aukšta, ji škotė, ji graži ir ji gali suvaidinti bet ką. Nenoriu, kad nuskambėtų, jog aš ją mėgtu, bet... taip ir yra. Kaip ir Bruce'as Willisas – jis tikra aukščiausio lygio kino žvaigždė.“

Filmas „Mėnesienos karalystė“, kuriame vaidina ir B. Murray'us ir jo simpatijų sulaukę T. Swinton bei B. Willisas ir tapęs išdidžiu 65-ojo Kanų kino festivalio atidarymo filmu, šmaikščiai žvelgia į pirmąją meilę ir santykius šeimoje į pagalbą pasitelkęs talentingiausių aktorių žvaigždyną ir septintojo dešimtmečio žavesį.

„Mėnesienos karalystė“ Lietuvos kino teatruose jau nuo rugpjūčio 10 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją