Žaislus gaminančios kompanijos „Mattel“, „Disney Store“ ir „Jakks Pacifiс“ pristato itin plačią ir įvairiapusišką žaislų kolekciją, pritaikytą kiekvieno animacinio filmo „Karališka drąsa“ gerbėjo poreikiams ir skoniui.

Virtualios parduotuvės „Disney Store“ lentynos jau lūžta nuo filmo atributika puoštų prekių: žaislai, drabužiai, patalynė, indai, kompiuterio aksesuarai, kanceliariniai reikmenys ir net kelių modelių princesės Meridos lėlės. „Disney Store“ nepamiršo ir kolekcionierių: jiems išleistas ribotą tiražas princesių, padabintų juodu aksominiu apsiaustu, puoštų dirbtinio kailio ir organzos detalėmis. Kolekcininkams skirta Merida apsiginklavusi plastikiniu kardu bei lanku su strėlėmis, o komplektaciją vainikuoja savininko teises į lėlę patvirtinantis sertifikatas ir specialus stovas. Šias lėles galės įsigyti tik 7 tūkstančiai gerbėjų – tik tiek lėlių yra pagaminta.

Žymiosios lėlės Barbės kūrėjos, kompanijos „Mattel“ pristatomas asortimentas gausa nusileidžia „Disney Store“ siūlomoms prekėms. Šios kompanijos kolekciją sudaro keturiuose skirtinguose amplua pristatoma princesė Merida bei kolekcininkams skirtas nedidelių lėlyčių-filmo personažų komplektas, šiemet pristatytas Niujorke vykusioje „Toy Fair“ žaislų mugėje.

„Jakks Pacific“ princesės Meridos lėlės nuo „Disney Store“ ir „Mattel“ pristatomų lėlių skiriasi dideliu ūgiu (38 cm) ir mielu veideliu bei lėlės savininkėms siūloma galimybe įsigyti žaislinį lanką ir strėlių. Manoma, jog „Jakks Pacific“ siūlomos lėlės taps populiariausia preke tarp mažesnio amžiaus vaikų.

Nepaisant žaislų gamintojų siūlomos prekių, puoštų Meridos atvaizdu, gausos, animacinis filmas kelią į gerbėjų širdis skinasi tradiciniu būdu – sėkmingai startuodamas kino teatrų salėse. Nėra jokių abejonių, kad animacinio filmo populiarumas vis augs, o kartu su juo – ir žaislų gamintojų išleidžiamų prekių gausa. Panašu, kad ankstesnės kino studijos „Walt Disney Animation Studios“ princesės turi rimtą konkurentę, kurios vaizdais išpuošti žaislai jau užėmė parduotuvių lentynas.

Nors „Mattel“, „Disney Store“ ir „Jakks Pacifiс“ kurtus žaislus Lietuvos gyventojai gali įsigyti tik internetu apsipirkdami užsienio parduotuvėse, tikroji, kino ekrane už savo likimą kovojanti ir lietuviškai kalbanti princesė Merida 3D formatu šalyje pasirodys jau rugpjūčio 10 dieną.

Animacinis filmas „Karališka drąsa“ pasakoja apie rusvaplaukę princesę Meridą, atkaklią ir drąsią Škotijos karaliaus dukterį, nusprendusią nepaklusti tradicijoms ir tapti garsia lankininke. Animaciniame filme garbanė sutinka daug ryškiaspalvių personažų, patenka į keblias ir pavojingas situacijas ir patiria daugybę nuotykių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją