„Mums reikėjo nusiteikti galvažudiškai. Nebuvau to filmo matęs, bet kai išvydau, per kūną nuėjo šiurpas. Šio filmo frazės „Atimkite viską, neduokite nieko”, scenos ir kalbos mums labai tiko. Ypatingos svarbos rungtynės – tai savotiškas karas, sentimentams čia nėra vietos. Ir mums pavyko“, – viename interviu pasakojo Kęstutis Kemzūra.

Londono olimpinėse žaidynėse kiekvienos rungtynės bus karas. 12 stipriausių Lietuvos krepšininkų, visos tautos pasididžiavimas, liepos pabaigoje stos į žūtbūtinius mūšius ir bandys iškovoti pergales.

Kas stos mums skersai kelio? Ispanija su broliais Gasoliais? JAV su „karaliumi“ Jamesu? Auksas mūsų –atimsime viską, neduosime nieko!

Laimėti medalius Lietuvos rinktinės vyrus gali įkvėpti tik geriausi iš geriausių – Nesunaikinami vyrai – 12 veiksmo filmų legendų (Sylvesteris Stallone, Jasonas Stathamas, Arnoldas Schwarzeneggeris, Bruce'as Willisas, Jeanas Claude'as Van Damme‘as ir kiti).

Lietuvos krepšininkai neabejingi kinui, tad prieš olimpines kovas, Holivudo superfilmo „Nesunaikinami 2“ herojai linki Lietuvos rinktinės vyrams sėkmės:

Už pergalę! Lietuvos krepšinio rinktinės vyrai – taip pat Nesunaikinami!

Lietuvos rinktinės kovas galite stebėti jau liepos 30 dieną, tuo tarpu Nesunaikinami vyrai stos į kovą kino teatruose rugpjūčio 24 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)