Nemokamos programos metu nuo 15.00 iki 18.00 val. svečiai ir šokėjai galės sudalyvauti konkurso mokytojų parodomosiose pamokose, išgirsti 2010 m. “Pravda naujokų apdovanojimuose” geriausios metų grupės prizą atsiėmusius talentingus reperius „Dee & Kamy“ ir, žinoma, stebėti finalininkų pasirodymus. Renginio vedėju taps žinomas didžėjus ir prodiuseris Vaiperis, o didžėjaus pareigas apsiims turtingą šokių kovų patirtį turintis DJ Rus Dawg.

Gražiausius ir įspūdingiausius šokių elementus finale demonstruos tūkstančius internautų balsų surinkę ir komisiją pavergę Ramūnas Kamandulis, Nijolė Jagelo-Neli, Marius Eidrigevičius-Arni, Agata Pečiul-Gotcha, Lukas Karvelis, Aleksandr Jeru-SaneOne, Domas Zinkevičius-Zenke ir Jokūbas Nosovas-Zmej. Geriausio šokėjo lauks ne tik audringi aplodismentai, šlovė ir pripažinimas, bet ir planšetinis kompiuteris.

Prieš naujosios, jau ketvirtosios „Šokių hip-hopo ritmu“ dalies premjerą surengtame konkurse prie teisėjų stalo sėdės net trys puikiai Lietuvos šokių pasaulyje žinomi profesionalai: viena žinomiausių Lietuvos gatvės šokių šokėjų ir mokytojų Gaudrė Kazlauskaitė, šokių projekto „Tu gali šokti“ dalyvis bei šokių treneris Laurynas Žakevičius ir Paryžiuje šokėjo karjerą pradėjęs gatvės šokių meistras Hubertas Laginas.

„Konkursantų gretose buvo ir pažįstamų veidų, ir keletas naujų. Pati stengiausi vertinti kiekvieną taip, lyg jo nepažinočiau - pagal vienodus kriterijus. Tad viską lėmė tai, kaip sukurta konkursui atsiųsta vaizdo medžiaga ir ką joje šokėjas parodo, o ne tai, kaip kada nors esame matę jį šokus gyvenime“, – sakė viena komisijos narių G. Kazlauskaitė.

Šokio profesionalė tikino, kad nenustebtų, jei publikos favoritai kardinaliai pasikeistų pamačius šokėjus gyvai finalinių kovų metu. Pasak G. Kazlauskaitės, gyvai žmonės šoka visai kitaip nei filmuotoje medžiagoje, tad ketvirtadienį, liepos 26 dieną, prekybos centro „Ozas“ svečiai gali tikėtis neeilinio reginio.

Detali gatvės šokių konkurso renginio liepos 26 d. programa:

15 val. House šokių pamoka su Gaudre Kazlauskaite.
15.20 val. Breakdance šokių pamoka su Laurynu Žakevičium.
15.40 val. Hip-Hop šokių pamoka su Hubertu Laginu.
16 val. Repo grupės „Dee & Kamy“ koncertas.
16.30 val. Finalinis gatvės šokių kovų etapas, kuriame susirungs 8 stipriausi konkurso šokėjai.
18 val. Apdovanojimai.
18.30 val. Filmo „Šokis Hip-Hopo ritmu. Revoliucija“ išankstinis seansas kino centre „Multikino“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją