Praėjo beveik dvidešimt metų nuo tada, kai J.Gordonas-Levittas buvo pasirinktas vaidinti berniuko kūne įstrigusį senuką filme „3rd Rock from the Sun“. Dabar aktorius pačiame jėgų ir karjeros žydėjime. Tą įrodo ir jo vaidmuo įspūdingame Christopherio Nolano filme „Tamsos riterio sugrįžimas“.

Duodamas interviu „GQ“ žurnalistams J.Gordonas-Levittas prisipažino ir keletą netikėtų dalykų. „Buvau mažas, rimtas vyrukas. Mažytis snobas. Maniau, kad mano amžiaus mergaitės labai vargina. Jos vis žiūrėdavo į savo mažyčius veidrodėlius, gražinosi, o aš maniau, kad jos – tikras blogio įsikūnijimas“, – prisimindamas save paauglystėje kalbėjo aktorius.

Jis teigė nemėgstantis, kai jį laiko garsenybe. „Man labai nepatinka, kad kai kurie žmonės yra neva svarbesni už kitus. Taip neturi būti, svarbu ką kalba kiekvienas žmogus, ne tik „žvaigždės“, – mintimis dalijosi jaunas vyras.

Apie jauną policininką Džoną Bleiką, kurį filme įkūnija J.Gordonas-Levittas, režisierius Ch.Nolanas sakė: „Jis turi didžiulę charizmą ir tokį vidinį pozityvumą, kurio negalima suvaidinti.“

Įsimintiną J.Gordono-Levitto ir jo kolegų Christiano Bale‘o, Tomo Hardy, Anne Hathaway ir kitų vaidybą Lietuvos žiūrovai kino teatruose pamatys nuo liepos 27 dienos, tačiau patys nekantriausi gali šį laiką pasiankstinti ir keliauti į išankstinius filmo „Tamsos riterio sugrįžimas“ seansus. Šie prasidės nuo liepos 21 dienos, tik verta paskubėti, nes bilietai sparčiai tirpsta, o susidomėjimas paskutine Ch.Nolano Betmeno trilogijos dalimi didžiulis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją