Nors ketvirtajame filme M. Damonas taip ir nepasirodys (žiūrovai išvys tik jo nuotrauką), Holivude netruko pasklisti gandas, jog tiek M. Damonas, tiek J. Renneris ketina kartu filmuotis penktajame borniados filme.

Filmo „Bornas. Palikimas“ prodiuseris Frankas Marshallas teigė, jog šis filmas – tarsi M. Damono atostogos, po kurių filmo kūrėjai šią žvaigždę ir vėl norėtų matyti Džeisono Borno kailyje. Nors Jungtinėse Amerikos Valstijose juosta startuoja tik rugpjūčio 10 dieną, prodiuseris jau žvelgia ateičiai į akis ir planuoja juostos tęsinius. „Filme sužinosite, kad „Treadstone“ nebuvo vienintele CŽV programa. Jų daug ir kiekvienoje jų dalyvauja agentai, kurių galimybės – neišmatuojamos, tačiau labiausiai norėčiau, kad penktajame mūsų filme jėgas suvienytų Mattas Damonas ir Jeremy Renneris“, - vylėsi prodiuseris.

Britų leidinio „Empire“ kalbintas aktorius Jeremy Renneris praskleidė ketvirtojo filmo scenarijų ir papasakojo apie savo įkūnijamą herojų Aroną Krosą. Aktorius teigia, jog Aronas kitoks negu daugeliui pažįstamas Džeisonas Bornas. „Aronas puikiai žino kas jis ir sąmoningai sutiko dalyvauti programoje, norėdamas būti komandos nariu. Praeityje jis buvo kariu, tačiau jam norėjosi būti kažko dalimi, turėti tikslą, kurį iš jo atėmė“, - mįslingai apie būsimą filmą kalbėjo aktorius, užsiminęs, jog borniadoje norėtų suvienyti jėgas M. Damonu.

Lietuvoje rugsėjo 14 dieną startuosiantis veiksmo trileris šįkart papasakos istoriją apie CŽV slaptą agentą Aroną Krosą (akt. Jeremy Renner). Kaip ir Džeisonas Bornas tapęs programos „Treadstone“ dalyviu, Aronas neketina taikstytis su vadovybės sprendimais ir bando atskleisti pasaulinio masto CVŽ sąmokslą. Tačiau situaciją apsunkina tai, jog Aronas Krosas yra medžiojamas slaptojo agento Byerio (akt. Edward Norton) ir dabar vyrukui teks ne tik išpainioti sąmokslų ritinį, tačiau ir bandyti išgyventi, pasitelkiant savo gebėjimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)