Neseniai JAV, San Diege vykusioje garsiojoje „Comic-Con“ konferencijoje dalyvavusi naujojo filmo „Viską prisiminti“ aktorė Kaitlyn Leeb, kuriai ir teko garbė būti moterimi-mutante, susižėrė bene daugiausia žiniasklaidos ir gerbėjų dėmesio. Atvykusi į renginį su netikra trijų krūtų krūtine, aktorė privertė kitus lankytojus stebėtis ir piktintis tokiu įžūlumu. Tiesa, nenorint užrūstinti jaunųjų gerbėjų tėvų ir ypač dievobaimingų kino mėgėjų, netikras jos grožybes dengė subtili suknelės audinio juosta.

Filme „Viską prisiminti“ išskirtinių iškilumų prostitutę vaidinanti K.Leeb „Comic-Con“ pasirodė vilkėdama raudona, itin atvira ir figūrą išryškinančia suknele, juodais lakiniais ilgaauliais ir blizgiu, permatomu paltu.

Filmo anonsas:

Mažai žinoma aktorė savo ryškia išvaizda kone užgožė dvi pagrindines filmo „Viską prisiminti“ aktores – Kate Beckinsale ir Jessicą Biel. Tačiau moterys, atrodė, džiaugėsi tokia kolegės sėkme, o J.Biel net pasidalijo nuotrauka su K.Leeb savo „Twitter“ profilyje.

Beje, filmo režisieriaus L.Wisemano žmona K.Beckinsale, vaidinanti pagrindinio herojaus, kurį įkūnija Colinas Farrellas, sutuoktinę, prisipažino, kad ir pati buvo svarstoma į K.Leeb tekusį prostitutės vaidmenį. „Būčiau sutikusi, bet dabar džiaugiuosi, kad to nepadariau. Ta moteris gauna daugiau dėmesio nei aš ir Jessica kartu sudėjus. Mano dukra, kuri eina į aštuntąją klasę turbūt pasiustų jei vaikštinėčiau su trimis krūtimis“, – juokėsi K.Beckinsale.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)