DELFI pirmasis paskelbė žinią, kad pagrindinį herojų naujausiame E. Vėlyvio filme atliks britų žvaigždė Vinnie Jonesas. Aktorius išgarsėjo vaidmenimis filmuose "Lok, stauk arba šauk", „Dingti per 60 sekundžių“, „Vagišiai“.

Arturas Smolyaninovas
Vaidmenis „Flight Redirected“ taip pat kurs ir vienas garsiausių jaunosios kartos Rusijos kino aktorių Arturas Smolyaninovas, kinomanams žinomas iš filmų „Žara“ („Karštis“), „Devyataya rota“ („Devintoji kuopa“). Tarp užsienio aktorių bus ir Scotas Williamsas, Gilas Darnellis, Oliveris Jacksonas, Antony Strachanas. „Flight Redirected“ yra „The Hangover“ („Pagirių Las Vegase“) ir „Snatch“ („Vagišių“) stiliaus veiksmo komedija – trileris, pasižymintis savitomis Rytų Europos aistromis.

Filme pasakojama istorija apie keturis draugus – Džoną, Beną, Timą ir Maiklą, kurie pirmą kartą tapo plėšikais. Per virtinę nesėkmingų nuotykių jie įstringa vienoje Rytų Europos šalyje ir mėgina grįžti į tėvynę. Kad tai padarytų, jiems tenka įveikti daug kliūčių – kontrabandininkus, samdomus žudikus, prostitutes, pigų alų, nesąžiningus policininkus ir fantazijas, tuo pačiu metu iš naujo atrandant vieniems kitus kaip draugus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)