Likus vos porai savaičių iki kinomanų laukiamos premjeros, Eonline.com pasidalijo keletu įdomybių, kurias pavyko sužinoti viešint filmo užkulisiuose, kai superherojai yra nusimetę savo kaukes...

1. Visi žmonės filme tikri. Žinoma, gerokai lengviau būtų sukurti minią kompiuteriu, tačiau režisierius Christopheris Nolanas taip nedirba. „Viskas atrodo tikra, nes būnant filmavimo aikštelėje. Manau, tai Chriso filmų kūrimo skiriamasis bruožas. Jam nereikia žalios sienos, skaitmeninių žmonių, pieštinių herojų. Viskas vyksta iš tiesų. Mums filmuojant masines scenas iš tiesų dalyvavo tūkstančiai žmonių“, – sakė filme „Tamsos riterio sugrįžimas“ vaidinęs aktorius Josephas Gordonas-Levittas.

2. Beinas – priešas, su kuriuo privaloma skaitytis. Dažniausiai visi žiūrovai serga už Tamsos riterį, mat dauguma žino – gėris nugali blogį, tačiau šįkart pergalė visai nebus lengva. T.Hardy herojus Beinas užkurs tikrą pirtį. „Pasirinkau Beiną iš kitų įmanomų blogiečių todėl, kad jis kupinas jėgos, jo išvaizda grėsminga. Iki šiol nematėme, kad Christiano Bale‘o Betmenas sukiltų prieš blogietį, kuris prilygsta jam pačiam. Fiziškai tikrai neaišku, kas laimės“, – intrigavo režisierius Ch.Nolanas. „Beinas į Gotamą atvyksta tada, kai Briusas Veinas yra toks silpnas, išsekęs fiziškai ir morališkai. Beinas – pirmasis varžovas, galintis fizine galia nurungti Betmeną“, – sutiko ir Ch.Bale‘as.

3. Pabaiga bus epinė. Pasak filmo aktoriaus Michaelo Caine‘o, po šio filmo gerbėjai bus ramūs – juosta atsakys į visus klausimus. „Šis filmas toks geras, kad nemanau, jog galėtume jį pranokti, be to kartais reikalinga pabaiga, su paskutine filmo minute, Betmeno etapas bus baigtas“, – sakė jis.

4. Anne Hathaway – tikra blogiukė. Galbūt ir nėra naujiena, kad žavioji aktorė gali būti bloga, tačiau šįsyk ji bus tarsi visiškai kita – superseksuali ir mistinė Moteris-katė. Beje, tam, kad užsivilktų filmo kostiumą A.Hathaway prireikdavo net trijų žmonių pagalbos, o visus triukus aktorė atliko pati ir ne bet kaip, o avėdama aukštakulnius! Ji prisipažino taip džiūgavusi gavusi vaidmenį, kad atšventė linksmindamasi ir gerdama burboną.

5. Juokingasis Christianas Bale‘as. Apie jį sklando įvairiausios kalbos – kad jis psichiškai nestabilus, kad kolekcionuoja keisčiausius daiktus. Ir nors neatrodo, kad Ch.Bale‘as – šmaikštumo įsikūnijimas, kolegų teigimu, britas yra išties linksmas. Kartą filmo „Tamsos riterio sugrįžimas“ aktoriai teigė matę, kaip Ch.Bale‘as šoka filmavimo aikštelėje vilkėdamas Betmeno kostiumą. „Kai tavo galva taip suspausta, beprotybė ateina pati. Šokis padeda jam išlaikyti protą“, – juokėsi Gary Oldmanas, o Morganas Freemanas tikino, kad Ch.Bale‘as yra nuostabus žmogus-chameleonas.

Lietuviškai titruotas filmo „Tamsos riterio sugrįžimas“ anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)