S. MacFarlane debiutas didžiajame kine žada būti išskirtiniu ir dar nematytu reginiu – savo laiku ankstesnė jo kūryba tapo tikrų tikriausiais hitais, jungiančiais geriausias „Simpsonų“, „Pietų parko“ ir kitų garsių animacinių televizijos serialų tradicijas. Parašęs scenarijų filmui „Tedis“ ir sėdęs į režisieriaus kėdę Sethas žiūrovams pasakoja vaikišką istoriją apie netikėtai atgijusį pliušinį meškiną, o tolesnius įvykius pakreipia ne visai vaikiška linkme. Už aibę filme girdimų keiksmų, nešvankių juokelių ir ne visai padorių išsireiškimų, grubią leksiką bei scenas, kuriose vartojamas alkoholis ir narkotinės medžiagos, Amerikoje juosta pelnė vieną griežčiausių, „R“ reitingą, reiškiantį, jog asmenims iki 17 filmo žiūrėti nederėtų.

Nepraustaburnį pliušinį meškiną Tedį filme įgarsina pats režisierius S. MacFarlane, Tedį sukūręs kompiuterinės grafikos pagalba, nepaisant to, jog kino ekrane pliušinis meškinas atrodo tarsi iš tiesų atgijęs žaislas. Autentiškumo ir tikrumo efektą lėmė moderniausių kompiuterinių technologijų, analogiškos naudotos ir filme „Įsikūnijimas“ (orig. „Avatar“, 2009), panaudojimas.

Pagrindinį vaidmenį filme atliekantis aktorius Markas Wahlbergas teigė neabejojantis, jog „Tedis“ taps karščiausia 2012-ųjų komedija suaugusiems. „Sunku atsispirti tokiai dozei humoro, ypač Setho MacFarlane rankose“, - kalbėjo aktorius, prisipažinęs, jog juokiasi kaskart žiūrėdamas jau netrukus startuosiančio filmo treilerį. „Tai neįtikėtinai aštri komedija, sujungianti vaikystės fantazijas, necenzūrinę leksiką ir nešvankius juokelius bei leidžianti pagalvoti apie tai, kas būtų, jeigu mūsų vaikystės svajonės apie kalbančius žaislus taptų realybe“, - dėstė aktorius.

Vaikystėje Džonas (akt. Mark Wahlberg) svajojo, kad mylimas pliušinis meškinas atgytų ir galėtų kalbėti. Norui netikėtai išsipildžius, Tedis ir Džonas tapo geriausiais draugais, tačiau vaikinas augo, o kadaise mielu pliušiniu meškinu buvęs Tedis virto sunkaus charakterio kambarioku, palengva tapusiu problema, dievinančia vakarėlius, rūkančia marichuaną, gyvenančia palaidą gyvenimą ir kaskart prapliūpstančia necenzūrine leksika. Sunkaus paauglio charakteriu apdovanotas ir seksualinių fantazijų prikimšta pliušine galva pavyduolis Tedis tampa kliūtimi Džonui užmegzti rimtus santykius su moterimis, todėl, atsiradus Lorei (akt. Mila Kunis), Tedis net neketina taikstytis su įspūdingo grožio konkurente ir deda visas pastangas tam, kad jų santykiai nutrūktų. Juk meilėje kaip ir kare pateisinamos visos priemonės?

Komiška pliušinio meškino Tedžio drama tik kinuose nuo rugpjūčio 24 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)