Renginio metu buvo ne tik parodytas filmas „Nenugalimieji: narsos įstatymas“, kuriame JAV karinio laivyno gyvenimas atskleidžiamas toks, koks yra iš tiesų (visi juostos personažai sukurti remiantis realių karių prototipais, karinės taktikos išbandytos tikrose misijose, tikri net ginklai ir net, pirmą kartą kino istorijoje, filme parodomas tikras atominis povandeninis laivas!), bet ir buvo galima pabendrauti su tikrais kariais, pirmiesiems išgirsti jų išpūdžius iš ką tik pasibaigusių istorinių pratybų bei bendrų misijų su amerikiečiais.

Premjeroje dalyvavo Lietuvos karinės vadovybės atstovai, JAV gynybos atašė ir šiuo metu Lietuvoje esantys JAV jūrų pėstininkai.

Į renginį beveik šimtas elitinių karių iš žvalgybos ir specialiųjų pajėgų atvyko kariniu transportu ir jį išrikiavo tiesiai prieš kino teatro įėjimą. Filmo atstovai teigia, jog dar niekada jokiame kino teatre nebuvo tiek daug karių vienu metu.

Premjeros akimirkos - DELFI nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)