„Universal Pictures“ tvirtai tikėdama finansiniu filmo potencialiu, jau dabar veda derybas su filmo „Žmogus voras“ scenarijaus autoriumi Davidu Koeppu ir derasi scenarijaus juostos tęsiniui, apie kurį studijos prezidentas Ronas Meyeris užsiminė dar prieš kelias savaites.

Jau kino ekranuose rodomam filmui scenarijų kūrė iranietis Hosseinas Amini, kino ekranams adaptavęs istorijas, tapusias pagrindu filmams „Važiuok“ (orig. „Drive“, 2011) bei „Balandžio sparnai“ (orig. „The Wings of the Dove“, 1997).

Nepaisant puikaus scenaristo darbo, Universal Pictures teikia pirmenybę Davidui Koeppui, kurio sąskaitoje – daugiau kaip dvidešimt garsių filmų scenarijų bei keli režisūriniai darbai.

Kaip praneša šaltinis Deadline, Universal Pictures nori kuo greičiau pradėti juostos „Snieguolė ir medžiotojas“ tęsinio darbus, kadangi tikisi, jog prie filmo vairo stos Rupertas Sandersas. Greitindama tęsinio kūrimo darbus studija ketina užbėgti įvykiams už akių ir išlaikyti režisierių, kuris nestokoja didelių projektų pasiūlymų.

Patys prodiuseriai, kalbėdami apie naująjį savo filmą, pabrėžia, jog „Snieguolė ir medžiotojas“ skiriasi nuo visų kitų kino projektų. „Pamirškite apie Disnėjaus Snieguolę! Šiame filme viskas kitaip – jis niūresnis ir aštresnis“, - kalbėjo jie. Ir iš tiesų – naujoji brolių Grimų pasakos interpretacija laužo nusistovėjusias tradicijas – pagardinta „Žiedų Valdovo“ ir „Alisos stebuklų šalyje“ stilistika „Snieguolė ir medžiotojas“ pina pasakos, mistikos, epo, fantastikos ir nuotykių filmo žanrus bei leidžia žavėtis Charlize Theron, Kristen Stewart ir Chriso Hemswortho vaidyba.

Pačia netikėčiausia istorijos interpretacija vadinamas filmas jau kinuose. Nepraleiskite progos pamatyti jį. Filmo cenzas N-13.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją