Filmavimo darbai turėtų prasidėti šį rudenį. Filmas pasakoja apie neseniai per automobilio avariją žmonos (ją vaidina J. Biel) netekusį sielvartaujantį našlį Henry (jį vaidina Jeffrey Deanas Morganas).

Juostoje taip pat vaidins penkiolikametė filmo „Ateini čia arba gausi į dūdą!“ („Kick-Ass“) žvaigždė Chloe Grace Moretz. Ji vaidins jauną merginą, kuriai Henry padeda pastatyti plaustą – juo ketinama plaukti per Atlanto vandenyną.

Be šio filmo šiemet trisdešimtmetės J. Biel laukia dar vienas „projektas“ - vestuvės su 31 metų J. Timberlake'u. 2011 metų gruodį Vajominge kalnuose romantiškai susižadėjusi pora šio mėnesio pradžioje buvo pastebėta vienoje Niujorko juvelyrinių parduotuvių, kur matavosi vestuvinius žiedus. Nors jų išsirinkti kol kas nepavyko, Jessica jau beveik apsisprendė dėl savo vestuvinės suknelės.

„Monique Lhuillier atsiuntė keletą eskizų , - „Us Weekly“ pasakojo būsimos nuotakos draugė. - Jai Jessica ir teikia pirmenybę“.

Svarstomos vestuvių vietos – Kalifornija ir Italija. Bet kokiu atveju, J. Biel ir J. Timberlake'o vestuvės bus prašmatnios visomis prasmėmis.

„Tai bus didelės vestuvės, į jas jie nori pakviesti daugybę žmonių“, - pasakojo tas pats šaltinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)