Aktorius Benas Stilleris leidosi į prisiminimus ir prisipažino, jog labai jaudinosi garsindamas pirmąją animacinio filmo dalį, kadangi nei vienas komandos narys nenutuokė, kas iš viso to gausis.
Aktorių komanda tvirtino, jog iškovojus žiūrovų meilę ir pripažinimą kaskart grįžti į studiją ir stoti prie mikrofono yra vis drąsiau ir linksmiau. „Kaskart gauni vis didesnį pasitenkinimą ir... pinigų!“, - sušuko komikas Chrisas Rockas.

Pirmąkart animacinį filmą garsinusi auksaplaukė aktorė Jessica Chastain, šiuo metu išgyvenanti karjeros pakilimą, prisipažino, jog garsinti animaciją yra „velniškai sunkus ir sudėtingas darbas“.

Kaip ir prieš tai buvusias dvi filmo dalis, taip ir „Madagaskarą 3“ režisavo net trys kūrėjai – Ericas Darnellis, Tomas McGrathas ir Conradas Vernonas, o ties laukiamiausiu vasaros animaciniu filmu darbavosi net 600 dailininkų, atsakingų už skirtingas filmo dalis, tačiau siekusių bendro rezultato. Filmo autoriai teigia, jog kurdami trečiąją „Madagaskaro“ dalį norėjo sukurti tą pojūtį ir atmosferą, kuriuos sukelia senieji, klasika tapę „Walt Disney“ animacijos studijos filmai. Regis, kūrėjams pavyko, kadangi Kanai „Madagaskarą 3“ sutiko itin šiltai.

Viename interviu juostos kūrėjai dėkojo Kanų kino festivalio organizatoriams už galimybę animacinio filmo premjerai įvykti būtent čia – viename prestižiškiausių kino festivalių, kasmet pritrauksiančiame ryškiausias kino pramonės žvaigždes.

„Ši premjera įrodo, jog festivalis yra atviras ir draugiškas visiems kino žanrams“, - teigė vienas iš animacinio filmo režisierių C. Vernonas.

Trečioji garsaus animacinio filmo dalis papasakos istoriją apie Niujorko zoologijos sodo pabėgėlius – liūtą Aleksą (įgarsina akt. Ben Stiller), zebrą Martį (įgarsina akt. Chris Rock), begemotę Gloriją (įgarsina akt. Jada Pinkett Smith) ir žirafą Melmaną (įgarsina akt. David Schwimmer), pabuvojusius egzotiškajame Madagaskare, karštojoje Afrikoje ir svajojančius sugrįžti į gimtąją Ameriką. Tačiau didžiausia bėda – kaip keliauti namo neatkreipiant į save dėmesio. Štai čia prasideda keturių gyvūnų nuotykiai, atvedę juos į klajojantį cirką, kuris į Lietuvą užsuks jau birželio 8 dieną.

Lietuviškai įgarsino visas būrys žinomų Lietuvos aktorių – Algirdas Gradauskas (Aleksas), Nerijus Gadliauskas (Melmanas), Giedrius Savickas (Martis), Karina Krisko (Glorija), Arnoldas Jeleniauskas (Karalius Džiuljenas), Liubomiras Laucevičius (Škiperis), Jonas Šarkus (Mortis), Remigijus Sabulis (Vitalijus), Vytautas Rumšas jaunesnysis (Stefanas), Rasa Samuolytė (Gia), Rimantė Valiukaitė (Diubua).

Lietuviškas filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją