ią savaitę viešėdamas Imperijos koledže Londone 43-ejų W.Smithas parodė esąs visų galų meistras – gainiojo krepšinio kamuolį su britų krepšinio komandos kapitonu Drew Sullivanu, treniravosi su jaunu boksininku Anthony Joshua, į kurį dedama daug vilčių, ir išmėgino kojų miklumą stebimas trišuolio prizininkės Yamile Aldama.

„Kaip smagu! Tai pirmas kartas kai man teko bėgti ir šokti per barjerą bei daryti trišuolį. Šie dalykėliai kur kas sudėtingesni nei atrodo per televizija. Tikrai negalėčiau būti kliūtinio bėgimo sportininkas. Tik išmėginęs užduotis savo kailiu supratau, kokios puikios formos turi būti atletai. Neabejotinai būsiu Londone per olimpiadą ir juos stebėsiu“, – Eonline.com sakė aktorius. Šuolių per kliūtis W.Smithą mokė žinoma sportininkė Perri Shakes-Drayton.

Naujienų agentūros WENN žurnalistams W.Smithas sakė sportuoti pradėjęs tik tada, kai teko rūpintis aktoriaus karjera. „Man visuomet patiko sportas – ypač krepšinis ir boksas. Tačiau savęs atletu niekad nelaikiau. Iki 14-15 metų buvau paikas ir sportu nesidomėjau. Pirmąsyk didžiavausi savo sportiška figūra tik pasirodęs filme „Pašėlę vyrukai“ (angl. „Bad Boys“) 1995-aisiais“, – prisipažino kino žvaigždė.

Šmaikštus ir įtraukiantis filmas „Vyrai juodais drabužiais 3“, kuriame drauge su W.Smithu vaidino Joshas Brolinas, Tommy Lee Jonesas, o epizodinius vaidmenis atliko tokie garsūs atlikėjai kaip Lady Gaga, Nicole Scherzinger, Pitbullis ir Justinas Bieberis, Lietuvoje pasirodys gegužės 25 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją