„Jei jūs manote, kad pirmasis filmas išverčia iš koto, vadinasi, jūs dar nematėte to, kas iš tiesų išverčia iš koto“, – filmo anonsą pristatė „Nesunaikinamų“ žvaigždė Sylvesteris Stallone.

Filmo kūrėjai tvirtina, kad „Nesunaikinami 2“ taps pačiu kiečiausiu visų laikų veiksmo filmu. Tai bus sprogimai, kokių niekas dar negirdėjo, muštynės, kurių niekas dar nematė.

„Nėra kito veiksmo filmo, į kurį susirinktų visos veiksmo filmų žvaigždės, tokios kaip Sylvesteris Stallone, Arnoldas Schwarzeneggeris, Bruce‘as Willisas“, – mano dar vienas „nesunaikinamas“ Jasonas Stathamas.

Iš filmo anonso galima daugmaž įsivaizduoti, kur juostos kūrėjai išleido daugiau kaip 100 milijonų dolerių. Kiekviena veiksmo scena verta mažiausiai milijono dolerių. Nenuostabu, nes pagal filmo siužetą „Nesunaikinamų“ būrys kariaus prieš visą šalį – priešą, kuris disponuoja net masinio naikinimo ginklu, tokiu kiekiu perdirbto plutonio, kurio pakaktų apversti pasaulį aukštyn kojomis. Tačiau Barnis (Sylvesteris Stallone) ir jo kompanija drąsiai stoja į mūšį, nes jie – Nesunaikinami.

Filme „Nesunaikinami 2“ vaidina Sylvesteris Stallone, Bruce‘as Willisas, Arnoldas Schwarzeneggeris, Jasonas Stathamas, Jeanas Claude‘as Van Damme‘as, Jetas Li, Dolphas Lundgrenas, Chuckas Norrisas ir kitos veiksmo filmų žvaigždės.

Rugpjūčio 17 dieną filmas atkeliaus ir į Lietuvos kino teatrus. O kol kas siūlome pasižiūrėti anonsą, kurį per tris dienas pamatė daugiau nei trys milijonai kino gerbėjų:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)