Kaip pranešė Huffingtonpost.com, nors po praėjusio filmo apie superagentus J ir K, kuriuos vaidina Willas Smithas ir Tommy Lee Jonesas, praėjo dešimtmetis, niekas neabejoja, kad filmo gerbėjų gretos nė kiek nepraretėjo. Šią savaitę JAV greito maisto prekės ženklo „Dunkin Brands“ ledainėse „Baskin-Robbins“ pasirodė specialūs šaldyti skanėstai, kuriuos įkvėpė „Vyrai juodais drabužiais 3“.

Ledų pardavėjai būsimos premjeros proga atkūrė vieną legendinių ledų skonių – „Mėnulio sūrio pyragas“ (angl. „Lunar Cheesecake“), kuris pirmąsyk prekystalius pasiekė 1969-aisiais, pažymint pirmąjį žmogaus nusileidimą mėnulyje.

Specialiai kartu su „Vyrai juodais drabužiais 3“ prodiuseriais ledų gamintojai sukūrė kelis naujus ledus su užpilais, pavadintus „Agentas 31“ ir „Nusileidimo mėnulyje aparatas“. Pasak „Dunkin Brands“ viceprezidento, šiuose produktuose atsispindi filmo kūrybiškumas ir netikėtos skonio linijos. Taip pat pristatytas ir „Rožinis tortas-staigmena“, kuris valgytojams primins skanėstą iš filmo, kurį savo rankose laiko gundančioji Lily Poison (akt. Nicole Scherzinger).

Anksčiau šie ledų gamintojai yra prekiavę filmui „Kapitonas Amerika: pirmasis keršytojas“ pagerbti skirtais ledais.

Žiūrovams – atidengtos naujos filmo scenos

Šį trečiadienį kompanija „Sony Pictures“ išplatino keletą naujų filmo klipų, kuriuose netrūksta šmaikščių pokštų ir veiksmo.

Pirmasis „Vyrų juodais drabužiais 3“ klipas:

Antrasis „Vyrų juodais drabužiais 3“ klipas:

Trečiasis „Vyrų juodais drabužiais 3“ klipas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją