Kaip pranešė Hollywoodreporter.com, darbai prie antrosios „Nepaprasto Žmogaus-voro“ dalies virte verda – kino studija pasamdė „Žvaigždžių kelio“ ir „Transformerių“ scenaristus Alexą Kurtzmaną ir Roberto Orci. Tiesa, prie liepą pristatomo pirmojo filmo apie Žmogų-vorą jie nedirbo. Naujai atgaivintoje istorijoje apie voro savybių turintį superherojų Piterį Parkerį vaidina 28-erių aktorius Andrew Garfieldas, kuris kino ekrane atrodo gerokai jaunesnis.

Kino kritikų teigimu, tai, kad būsimam tęsiniui pasirinkti tokie scenaristai kaip A.Kurtzmanas ir R.Orci, įrodo projekto svarbą ir milžiniškus užmojus. „Alexas ir Bobas turi unikalų sugebėjimą kurti įtikinamus, žavėtis priverčiančius herojus ir kvapą gniaužiantį veiksmą. Jie puikiai tinka „Nepaprastam Žmogui-vorui“. Jie turi įgimtą supratimą, kurie dalykai Piterį Parkerį paverčia ne tik superherojumi, bet ir tikru didvyriu visų žiūrovų akyse“, – sakė pirmojo filmo „Nepaprastas Žmogus-voras“ prodiuseris Mattas Tolmachas.
Tikimasi, kad juostos tęsinys kino teatrus pasieks 2014-ųjų gegužę.

Patys scenaristai teigė esantys Žmogaus-voro gerbėjai nuo jaunų dienų ir tvirtino, kad galimybė kurti filmą apie šį superherojų jiems prilygsta prisilietimui prie šventojo Gralio.

Liepą pasirodysiančio filmo „Nepaprastas Žmogus-voras“ režisierius – Marcas Webbas, Piterio Parkerio mylimosios vaidmuo teko žaviai aktorei Emmai Stone.

Lietuvos kino teatrus filmas „Nepaprastas Žmogus-voras“ pasieks liepos 6-ąją.

Filmo anonsas:

Beje, internete jau pasirodė ir naujausias, trečiasis filmo „Nepaprastas Žmogus-voras“ anonsas, kuriame gerbėjai gali išvysti daugiau epizodų su aktoriaus Rhyso Ifanso vaidinamu „blogiečiu“– Driežu. Tiesa, filmuko kokybė kol kas ne pati geriausia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)