Ši išskirtinė teisė buvo suteikta animacinei juostai „Visa tiesa apie ryklį“, rašoma "Forum Cinemas" pranešime spaudai.

Filmas „Visa tiesa apie ryklį“ pasakoja apie didelę mažo žuviuko Oskaro svajonę. Banginių plovykloje dirbantis Oskaras vieną dieną svajoja tapti turtinga ir įžymia žuvimi. Jo troškimas išsipildo neįtikėtinai greitai, kai atsitiktinai žūsta ryklių mafijos krikštatėvio sūnus.

Povandeniniame mieste pasklinda gandas, kad jį nugalėjo Oskaras! Mažasis žuviukas staiga tampa įžymybe, kuri dalija interviu į kairę ir į dešinę. Tačiau išgarsėjusiu Oskaru susidomi ir ryklių mafija.

Kai medžiojamam „žudikui“ pradeda ne juokais svilti pelekai, jam į pagalbą ateina baltasis ryklys Lenis. Prie gangsterių nepritampantis, gailestingo charakterio vegetaras Lenis nusprendžia padėti mažajam žuviukui.

Animacinę komediją „Visa tiesa apie ryklį“ kūrė net trys režisieriai. Tai „Kelio į Eldoradą“ autorius Bibo Bergeronas, viena iš „Šreko“ kūrėjų Vicky Jenson ir vienas iš „Visos tiesios apie ryklį“ scenarijaus autorių Robas Lettermanas.

Juostos kompozitoriumi tapo Hansas Zimmeris. Prie H. Zimmerio prisijungė ir dainas parašė hip hopo muzikos žvaigždė Missy Elliott.

Lietuviškai komediją „Visą tiesa apie ryklį“ įgarsino aktoriai Andrius Žebrauskas, Rimantė Valiukaitė, Vytautas Rašimas, Rasa Marazaitė, Arvydas Dapšys ir kt.

Šią animacinę juostą taip pat bus galima žiūrėti originalo kalba su lietuviškais subtitrais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją