Remiantis išankstiniu JAV pramogų žurnalo „Variety“ pranešimu, jei derybos bus sėkmingos, Markas Wahlbergu filme „Partneris“ vaidins jaunesnį garsios teisininkų kontoros partnerį, kuris surežisuos savo paties mirtį tam, kad iš bendrovės pavogtų didelę sumą pinigų ir pradėtų naują gyvenimą Brazilijoje.

Pasirodžius šiam pranešimui, užsienio žiniasklaidoje imta svarstyti, jog šis vaidmuo aktoriui M. Wahlbergui garantuos vietą tarp žymiausių Holivudo aktorių, kuriems šlovę atnešė vaidmenis to paties rašytojo J. Grishemo knygų ekranizacijose. Tarp jų - Tomas Cruise`as, vaidinęs filme „Firma“ („The Firm“), Julia Roberts ir Denzelis Washingtonas – juostoje „Pelikano byla“ („The Pelican Brief“), Matthew McConaughey, Sandra Bullock ir Samuelis L. Jacksonas – filme „Laikas žudyti“ („A Time To Kill“), Mattas Damonas – „Sėkmės šauklyje“ („The Rainmaker“) ir kt.

Dviem „Oskarams“ jau nominuoto aktoriaus Marko Wahlbergo vaidybą kino filme „Kontrabanda“ šį penktadienį galės išvysti ir visi Kino nakties dalyviai. Iš viso jie galės rinktis iš 11 filmų repertuaro, kuriame – dviejų „Oskarų“ savininko režisieriaus ir scenaristo Andrew Stantono 3D filmas „Džonas Karteris“, naujausius 3D kino sprendimus demonstruojanti juosta „Kitas pasaulis“, jaunimo simpatijas užkariavusieji „Projektas X“ ir „Brėkštanti aušra. 1 dalis”, taip pat “Meilės priesaika“ su žaviąja Rachel McAdams bei kiti.

Iš viso į Kino naktį bus parduota 1100 bilietų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją