Visame pasaulyje pasirodysiančios reklamos kampaniją koordinuoja Amsterdame įsikūrusi agentūra „Wieden & Kennedy“. Reklamą režisavo Fredrikas Bondas, o kūrybinio konsultanto pareigas atliko Bondiados režisierius Samas Mendesas.

Tad nuo šiol Džeimsas Bondas vietoj „Martini“ kokteilio rinksis „Heineken“ alų ir filme.

„Bondas mums tobulai tinka“, - sakė į Jungtines Valstijas šį alų importuojančios bendrovės „Heineken USA“ marketingo vadovė Lesya Lysyj.

Anot jos, Džeimsas Bondas yra „pasaulį užvaldžiusio vyro įsikūnijimas“.

Danielio Craigo vaidinamas Džeimsas Bondas pastaruoju metu filmavosi ne tik gurkšnodamas alų. Pranešama, kad jį pakvietė pati Anglijos karalienė Elžbieta II nusifilmuoti 2012 metų Londono vasaros olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijos pristatymui. Trumpame filme „The Arrival“ Džeimsas Bondas atvyksta į Bakingamo rūmus, kad gautų nurodymus. Po to sraigtasparniu jis nuskraidinamas į rytinėje Londono dalyje esantį Stratfordo Olimpinį stadioną, kuriame į areną jis nusileis parašiutu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)