Minėtą pagalbą buvo stengiamasi nuslėpti, tačiau vienas iš filmavimo komandos narių apie tai pasigyrė savo paskyroje Twitter, tad yla akimirksniu išlindo iš maišo ir apskriejo pasaulio žiniasklaidą.

„Stevenas padėjo keletą dienų, kai filmavau sudėtingas ir įtemptas masines scenas. Tuomet man labai reikėjo žmogaus, kuriuo galėčiau visiškai pasitikėti. Tai buvo darbas, kurio negalėjau perduoti antrajam režisieriui, todėl kreipiausi pagalbos į savo seną bičiulį Steveną. Galiu pasakyti, kad jis viską atliko puikiai”, – tik praėjus keletui dienų po premjeros prisipažino G. Rossas.

Antrą savaitę iš eilės žiūrimiausioje JAV juostoje „Bado žaidynės“ S. Soderberghas filmavo maišto scenas Vienuoliktojoje apygardoje. Kino žiūrovai jas vadina vienomis iš emocionaliausių ir įspūdingiausių viso filmo scenų.

Tiesa, įdomu tai, kad pats S. Soderberghas po darbo filmavimo aikštelėje buvo labai sunerimęs, nes iš G. Rosso dvi savaites nesulaukė jokių žinių.
„Filmuodamas žinojau, ko Gary norėjo ir kokia turi būti masinių scenų stilistika, tačiau vis tiek labai nervinausi. Be to, jis vis neskambino, tad aš galvojau: „Mėšlas, kažką ne taip padariau.“ Kol galų gale sulaukiau Gary skambučio, atsiprašymo už vėlavimą ir padėkos“, – nervingą laikotarpį prisiminė S. Soderberghas, savo filmografijoje galintis pasigirti kultinėmis Oušeno trilogijos ir „Erina Brokovič“ juostomis.

Filmo „Bado žaidynės“ veiksmas nukelia į ateitį, kur vyksta realybės šou, o jo metu iš kiekvienos apygardos vis išrenkama po vieną vaikiną ir merginą. Jie turi kautis iki mirties, o kovos rodomos per televiziją visame pasaulyje. Dėl sesers pasiaukojusi pagrindinė filmo veikėja Ketnė (aktorė Jennifer Lawrence) atsiduria mirties kovų arenoje, kur blaškosi tarp meilės ir mirties bei turi perprasti visas realybės šou taisykles. Negana to, naujasis Ketnės draugas Pitas taip pat, „įmetamas“ į žaidynes.
JAV vos per dešimt dienų daugiau nei 213 mln. dolerių uždirbusios „Bado žaidynės“ Lietuvos kino teatrus pasieks jau šį penktadienį, balandžio 6-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)